Brian Austin Green:

- Jeg er så glad på deres vegne

Lykken ser endelig ut til å smile for tv-stjernen etter det bitre bruddet.

EKSER: Megan Fox og Brian Austin Green var sammen i mange år før de i fjor brøt med hverandre. Nå skal de begge være lykkelige på hver sin kant. Foto: Rob Latour/Shutterstock/NTB
EKSER: Megan Fox og Brian Austin Green var sammen i mange år før de i fjor brøt med hverandre. Nå skal de begge være lykkelige på hver sin kant. Foto: Rob Latour/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

I mai i fjor kom nyheten om at stjerneparet Megan Fox (34) og Brian Austin Green (47) hadde skilt lag etter hele 16 år sammen - ti av dem som mann og kone.

Sammen har de også sønnene Noah (8), Bodhi (6) og Journey (4).

Det var den tidligere «Beverly Hills 90210»-stjernen som bekreftet at det var slutt.

- Jeg ville at det skulle komme fra min munn. Jeg vil at folk skal høre alt fra meg, så enkelt er det. Nå vil jeg ikke snakke mer om dette, fortalte han den gang i sin egen podkast.

Kort tid etter at bruddet ble kjent begynte ryktene å svirre om at Fox hadde innledet et forhold til rapperen Richard Colson Baker (30), bedre kjent under artistnavnet Machine Gun Kelly.

Duoen gjorde lite for å skjule forelskelsen i sosiale medier, til stor misnøye for eksmannen David, og i november viste de seg også sammen offentlig for første gang under American Music Awards i Los Angeles.

STOR STJERNE: Etter at tips fra en leser, dro reporter Fanny på jakt i Oslo etter den amerikanske skuespilleren Megan Fox. Video: Julie Solberg / Redigering: Marie Røssland Vis mer

«En fantastisk kvinne»

Nå ser det ut til at ut til at Austin Green også har forelsket seg på nytt.

Den siste tiden har han blitt observert sammen med den australske danseren Sharna Burgess (35), kjent fra «Dancing with the Stars», ved en rekke anledninger, og nylig ferierte de sammen på Hawaii.

Mandag postet også Burgess et bilde av seg selv og skuespilleren hvor de kysser, og tilsynelatende bekrefter forholdet.

«Ham» har hun skrevet som tekst etterfulgt av en kyssemerke-emoji.

Bildet har fått nesten 130 000 likerklikk og over 2600 kommentarer, hvor mange kommer med gratulasjoner til turtelduene.

- Gleder meg til å møte ham. Jeg er så glad på deres vegne, skriver Burgess sin «Dancing with the Stars»-kollega Emma Slater (32) etterfulgt av en rekke røde hjerter.

- Jeg visste det hele tiden, hevder en fan.

- Endelig Instagram-offisielle, deler en annen.

Det avslørende bildet kommer bare noen dager etter at Austin Green svarte følgende da han fikk spørsmål om forholdet til 35-åringen:

- Det går veldig bra akkurat nå. Det er fremdeles tidlig, så vi har ikke satt noe merkelapp på ting enda, fortalte han til Access Daily lørdag, ifølge People.

Deretter skrøt han henne opp i skyene.

- Hun er en fantastisk kvinne. Veldig ansvarlig, supersøt, kjærlig, lidenskapelig og gøy å være sammen med. For øyeblikket føler jeg meg velsignet.

Offentlig drittslenging

Bruddet mellom Brian Austin Green og Megan Fox surnet raskt da «Transformer»-stjernen falt for Machine Gun Kelly.

I august la Fox ut dette bildet på sin Instagram-profil med følgende tekst:

«Din smertefullt vakre gutt … Mitt hjerte er ditt».

Det falt ikke i god jord hos eksmannen Brian Austin Green som kom med et stikk mot ekskona.

Under et Instagram-innlegg med bilder av deres felles barn, samt Greens sønn fra et tidligere forhold, kopierte han nemlig mer eller mindre Fox sin bildetekst:

«Smertefullt vakre gutter … Mitt hjerte er deres», skrev han.

Trolig var dette altså en referanse til Fox' romantiske bildetekst - noe han selv videreførte til sitt eget innlegg, bare med et annet budskap.

«Tøft for ham»

I oktober skal 34-åringen ha valgt å introdusere sønnene for sin nye kjæreste, skriver People.

- Han møtte nylig ungene for første gang. Megan følte det var et naturlig steg siden de har blitt mer seriøse. Dette er ikke bare en uskyldig flørt. De planlegger fremtiden sammen, fortalte en kilde til nettstedet.

Og i begynnelsen av november havnet Fox og eksmannen i tottene på hverandre på Instagram nok en gang. Green delte da et bilde av deres yngste sønn Journey i anledning Halloween-feiringen - noe som ikke ble godt mottatt.

Fox la igjen en krass kommentar der hun blant annet skrev at Green bare er opptatt av å fremstille henne som en fraværende og dårlig mor.

Hun reagerte også på at sønnen blir eksponert i sosiale medier. I etterkant har Green slettet det aktuelle bildet og lagt ut en ny versjon der sønnen ikke er med.

Ifølge People skal det ha vært dårlig stemning mellom eksparet lenge før den svært så offentlige skittentøyvasken fant sted på Instagram.

- De har slitt med å komme overens en god stund, fortalte en kilde tett på Fox til nettstedet.

Vis mer

En kilde i «Beverly Hills 90210»-stjernens nære krets hevdet at konflikten mellom de to bunner i at Green slet med at Fox har funnet lykken på ny.

- Det er en tøff situasjon. Brian er flott som pappa. Han gjør en fantastisk jobb med guttene, sa kilden, og la til:

- Problemet handler om at han er bitter for at Megan gikk så raskt videre med Machine Gun Kelly. Det har vært veldig tøft for ham. Oppførselen hans kan være ganske umoden når det gjelder Megan, vel å merke. Han vet hvordan han skal få henne opprørt.

LES OGSÅ: - Kanye ønsker å flytte til London etter skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer