- Jeg er så glad for å ha henne hjemme igjen

Ingrid Bjørnov støtter sin tidligere kollega Benedicte Adrian etter skilsmissen. Se video!

SPENT: I 1984 deltok Ingrid Bjørnov og Benedicte Adrian i MGP i duoen Dollie de luxe». 27 år senere er Adrian klar for MGP igjen. - Jeg kommer til å sitte med mobilen klar og kryssede fingre, sier Bjørnov til Seher.no. Foto: Scanpix/ Stella
SPENT: I 1984 deltok Ingrid Bjørnov og Benedicte Adrian i MGP i duoen Dollie de luxe». 27 år senere er Adrian klar for MGP igjen. - Jeg kommer til å sitte med mobilen klar og kryssede fingre, sier Bjørnov til Seher.no. Foto: Scanpix/ Stella Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Ingrid Bjørnov snakke om venninnens MGP-comeback nederst i saken!

SEHER.NO: Lørdag gjør Benedicte Adrian (47) comeback i MGP med trioen «United», 27 år etter at hun og Ingrid Bjørnov (47) representerte Norge i Eurovision med låta «Lenge leve livet» i 1984.

Den gang stilte de to opp som duoen «Dollie de luxe», og er nærmest som MGP-legender å regne med sitt kreppede hår med tøyfiller og spesielle klesstil.

Når Adrian nå har byttet ut Ingrid Bjørnov med rapperen Sirius og den etnisk-inspirerte artisten Haji Saleem, blir opptredenen og sceneshowet noe helt annet.

- Kan det bli mer forskjellig enn det var sist, det er det jeg lurer på. Jeg er ikke sikker på om det overhode er mulig å gjøre det mer forskjellig. Og det er jeg glad for, det er moro, sier Benedicte Adrian til Seher.no.

 
Ingrid Bjørnov forteller på sin side at hun ikke ble sjokkert da hun fikk vite at hennes tidligere «Dollie de luxe»-kollega var klar for MGP-comeback.

- Nei, egentlig ikke. Benedicte har en motor som artister bør ha. Da skal man videre, da kan du ikke tenke at «Ånei, nå er det gjort. Nå er jeg ferdig med det». Man kan ikke tenke på den måten, man må bare gyve løs, sier Bjørnov til Seher.no under Spellemann-utdelingen lørdag kveld.

Når «United» entrer MGP-scenen på Ørlandet lørdag, skal Bjørnov sitte spent foran TV-skjermen. De to er nemlig fortsatt nære venner, noe Adrian setter pris på etter at hun i fjor høst flyttet tilbake til Norge etter skilsmissen fra sin franske ektemann gjennom 13 år.

- Jeg er spent. Jeg er så glad for å ha henne hjemme igjen, selv om det ikke er noen hyggelig årsak til at hun flyttet hjem. Og jeg vet at hun er sulten på å komme videre i sin karriere, så jeg kommer til å sitte med mobilen klar og kryssede fingre. Det er jo venninnen min, sier Ingrid Bjørnov til Seher.no.

Bjørnov har de siste årene hatt stor suksess med sine humoristiske musikal-show, og har den siste tiden vært å se som programleder for «Reisen til popstjernen» på TV 2.

Og den tidligere «Dollie»-jenta sier at hun neppe gjør som sin gode vennine, og gjør comeback på MGP-scenen.

- Jeg tror at jeg har flagget for langt ut til siden av popbransjen. Jeg tror kanskje at det ikke går etter at jeg begynte med humor og prøve å ha et skråblikk på ting. Det er rart å skulle delta i Grand Prix med et skråblikk til Grand Prix. Jeg hadde mitt store øyeblikk i forbindelse med 50-årsjubileet, og føler at det er vanskelig for meg å toppe. Jeg har kommet ned fra taket med flygel. Jeg kan ikke overgå det for egen del, sier Bjørnov til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   

Se Ingrid Bjørnov snakke om venninnens MGP-comeback her:


[obj:media:10616]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer