Mikael Persbrandt og Sanna Lundell:

- Jeg er så fryktelig skuffet

Sanna Lundell har sett seg lei på at kjæresten Mikael Persbrandt ikke hjelper til nok hjemme.

LEI: Programleder Sanna Lundell er lei av at skuespillerkjæresten Mikael Persbrandt ikke bidrar nok hjemme. Foto: NTB Scanpix
LEI: Programleder Sanna Lundell er lei av at skuespillerkjæresten Mikael Persbrandt ikke bidrar nok hjemme. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det svenske stjerneparet Mikael Persbrandt (56) og Sanna Lundell (41) har gjort stor karriere på hver sin måte. Han som internasjonal skuespiller, og hun som TV-programleder. Sammen har de sønnene Igor Edgar (14), Åke Lo (10) og Rafael Fox (2).

Persbrandt og Lundell, som har holdt sammen i 15 år, later altså til å ha en travel hverdag fylt opp med jobb, men sistnevnte tar også ansvaret for mye av de huslige syslene i hjemmet.

BYR PÅ SEG SELV: Netflix-serien «Sex Education» er ute med sin andre sesong, og et kjent skandinavisk fjes er med. Video: Rød Løper / Netflix Vis mer

- Skuffet over familien

Ifølge Persbrandts kjæreste gjør hun det meste på hjemmebane - og det har hun sett seg rimelig lei på.

Det avslører hun nemlig i podkasten «Inte din morsa», gjengitt av Expressen. Her forteller Lundell at hun er skuffet over familien og påpeker at hun trenger et avbrekk fra hverdagssyslene.

- Jeg har nettopp hatt et sammenbrudd. Jeg har grått, følt meg overkjørt og urettferdig behandlet hele dagen. Det endte med et utbrudd mot alle som var til stede, deler hun ærlig i podkasten.

Videre beskriver trebarnsmoren det som «en horde av mannspersoner som loffer rundt i sine egne universer».

NYTT PROGRAM: Ettersom ny «Ex on the beach»-innspilling utgikk, har Dplay kommet med et nytt program de skal lage -Singletown. Og vil norske, profilerte par bli med på det? Video: Rød Løper Vis mer

Reiser bort

- Det er moren som skal ha ansvaret hele tiden for hvert jævla måltid som skal lages, eller sosiale samvær og middager med naboer, fastslår hun.

41-åringen innrømmer at hun de siste ukene har kjent på en lengsel etter å komme seg bort fra alle hverdagslige gjøremål - derfor setter hun nå snuten mot Gotland.

Lundell nevner at hun og Persbrandt nesten alltid er sammen, og at det er bra for forholdet å komme seg litt vekk fra hverandre for en stund.

- En ting som er litt dumt når man har det bra, er at man henger med en og samme person fordi man har det så utrolig gøy sammen. Men det er ikke bra for relasjonen, man må komme seg ut å treffe andre mennesker - ellers kommer relasjonen til å dø, fortsetter hun i podkasten.

Årets sesong av «Love Island» hadde stor suksess, og fire par var kjærester ved programslutt. Nå svarer de på hvordan livet etter villaen har vært. Vis mer

Skeptisk til sexscene

Persbrandt og Lundell har vært i et forhold siden 2005, men har i løpet av forholdet «slått opp sikkert 20 ganger», ifølge et tidligere intervju med Lundell.

Lundell har tidligere uttalt at hun ikke blir sjalu når Persbrandt gjør romantiske eller seksuelle scener på film og TV. Likevel er det én sexscene som gjorde programlederen fysisk uvel.

STJERNEPAR: Mikael Persbrandt og Sanna Lundell har holdt sammen i 15 år. Foto: NTB Scanpix
STJERNEPAR: Mikael Persbrandt og Sanna Lundell har holdt sammen i 15 år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Scenen skal visstnok ha vært fra den svenske dramafilmen «X & Y» fra 2018. Filmen omhandler blant annet «fantasier rundt strap-on-dildo» og «dyrisk sex i ulvekostyme».

Dette ble altså for mye for Persbrandts kjæreste. Hun følte at kombinasjonen av at han spilte seg selv, men samtidig hadde ekstreme og «gammeldagse» macho-sider, var å utnytte ham.

- Fy faen, å måtte gjøre det der, jeg ble så sykt ille til mote. Jeg synes det føltes som et overgrep. Når jeg gikk ut fra kinoen tenkte jeg: «Fy faen kjerring, hvordan har hun kunnet gjøre dette mot deg?». Han sa: «Ta det med ro», han måtte roe meg ned. Det var ganske fælt, uttalte hun i sin egen podkast «Supermorsorna», gjengitt av Expressen.

LES OGSÅ: Mikael Persbrandt tatt for kokain

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer