- Jeg er så forelsket i henne

Nå har hun endelig funnet meningen med livet.

BLE MAMMA: Tila Tequila jubler av glede etter at hun i helgen fikk en velskapt datter. Foto: Stella Pictures
BLE MAMMA: Tila Tequila jubler av glede etter at hun i helgen fikk en velskapt datter. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: I april avslørte skandalestjernen Tila Tequila (33) at hun ventet sitt første barn.

Søndag fødte hun en liten jente som har fått navnet Isabella Monroe.

- Jeg er så forelsket i henne. Hun er helt perfekt og veldig vakker, sier den nybakte moren til UsWeekly.com.

TV-stjernen, som blant annet er kjent fra MTV-programmet «A shot at love with Tila Tequila», sa i vår at graviditeten reddet livet hennes.

Før graviditeten slet nemlig Tila Tequila, som egentlig heter Tila Nguyen, med rusmisbruk og spiseforstyrrelser, og hun har også prøvd å ta sitt eget liv.

- Det har vært en svært smertefull tid for meg de siste årene, og jeg hadde faktisk ikke trodd at jeg skulle komme fra det med livet i behold.

- At jeg har klart å snu det hele 180 grader, og er blitt velsignet med mitt første barn, gjør at jeg ikke klarer å holde tårene tilbake. Jeg er overbevist om at babyen har reddet livet mitt, sa hun den gang.

Saken fortsetter under bildet.

SKANDALENE STOD I KØ: Narkotikamisbruk, selvmordsforsøk og spiseforstyrrelser har preget realitystjernens liv de siste årene. Men nå kan hun endelig smile igjen.
SKANDALENE STOD I KØ: Narkotikamisbruk, selvmordsforsøk og spiseforstyrrelser har preget realitystjernens liv de siste årene. Men nå kan hun endelig smile igjen. Vis mer

33-åringen, som ennå ikke har avslørt hvem som er barnefaren, har gjennom hele svangerskapet delt tanker og følelser rundt graviditeten og morsrollen via sin egen nettside med fansen.

- Jeg vil at datteren min skal bli en sterk og selvstendig jente akkurat som meg, og vet dere hva? Det er jeg helt sikker på at hun kommer til å bli. Hun kommer til å en leder som står opp for de menneskene som ikke klarer å stå opp for seg selv. Hun kommer til å bli vakker, akkurat som moren sin, men jeg vil også oppdra henne til å bli en ydmyk og kjærlig person som respekterer både seg selv og andre.

LES OGSÅ: - Hvem kunne ane at jeg skulle få så stor mage?