FORELSKET: Triana Iglesias er svært lykkelig med sin nye kjæreste. Foto: All Over Press
FORELSKET: Triana Iglesias er svært lykkelig med sin nye kjæreste. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg er så forelska at jeg nesten dør

Triana Iglesias kunne ikke vært mer fornøyd med sin nye kjæreste.

Publisert

SEOGHØR.NO:  I november avslørte «Paradise Hotel»-programlederen Triana Iglesias (34) at hun hadde funnet kjærligheten med den 9 år yngre finske rapperen Mikael Kristian Gabriel Sohlman (25).

Da Seoghør.no møtte realityprogramlederen på Gullruten-utdelingen for en uke siden, flommet hun over av kjærlighetserklæringer.

- Han er SÅ bra. Jeg er så forelska at jeg nesten dør. Jeg har fått meg verdens beste kjæreste og han er bare alt, sa hun til Seoghør.no.

- Hva er det beste ved han?

- Alt! Til og med de dårlige sidene hans. Alt er så bra, jeg er på det nivået der, sa Triana og lo.

Paret møttes da de begge deltok på det internasjonale billøpet «Gumball 3000» i fjor, og modellen deler stadig kjærlige bilder av kjæresten i sosiale medier.

- Etter to måneder fra hverandre, var jeg endelig tilbake i hans armer for en uke siden, skrev hun ved det koselige bildet.

Tidligere har hun åpnet seg til VG om hvordan livet forandret seg etter Mikael kom inn i bildet.

- Det var veldig god kjemi der fra første gang vi møttes. Jeg tror vi fant hverandre på riktig tidspunkt. Han kom inn i livet mitt da jeg trengte ham, og jeg kom inn i livet hans da han trengte meg, sa den blide modellen til avisen.

Tidligere var hun kjæreste med Yannick de Brito (35) i omtrendt ett og et halvt år. Forholdet tok slutt i september.

- Han synes kjolen var litt liten

Det ble kaos da den vakre modellen ankom Gullruten i Bergen fredag den 13.mai. Hun overrasket nemlig i en kjole som kun skjulte de aller mest private kroppsdelene.

Men hun var ikke bekymret for hva kjæresten syntes.

- Han synes kjolen var litt liten, men han synes at jeg er fin uansett og støtter meg.  Han skulle veldig gjerne vært her. Han har konsert i Finland, men jeg gleder meg til jeg skal få ha med han på en ting som det her. Jeg har jo vært med han på jobb så gleder meg til han skal være med meg på jobb, sa Triana til Seoghør.no.

VÅGAL: Triana Iglesias slo til med Gullrutens mest vågale antrekk.  Foto: NTB scanpix
VÅGAL: Triana Iglesias slo til med Gullrutens mest vågale antrekk. Foto: NTB scanpix Vis mer

Den populære programlederen la ikke skjul på at hun syntes det var skummelt å gå i den svært avslørende kjolen.

- Jeg har brukt teip over puppene og thats it! Det er skummelt å være nesten naken. Jeg er ute av komfortsonen men det er kropp og kropp er fint uansett. Nå blir jeg snart 35 om et år og ser ikke ut som jeg gjorde da jeg var 25 lenger, men «f**k you» janteloven. Jeg håper flere kan lære seg å elske kroppen sin, sa hun til Seoghør.no.

Selv om hun har en fortid som nakenmodell, sier Triana det var uvant å gå så lite tildekket.

- 22 år gamle Triana hadde tatt det på seg med et smil, men jeg er jo ikke 22 lenger. Jeg synes imidlertid viktig å sende et signal om at nakenhet er greit i alle fasonger, sa hun.

LES OGSÅ: - De virket veldig intime sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer