FØLER SEG FEIT: Ifølge Kerry føler hun seg helt forferdelig etter å ha lagt på seg 12 kilo på kun to måneder. Her er hun avbildet for en måned siden. Foto: All Over Press
FØLER SEG FEIT: Ifølge Kerry føler hun seg helt forferdelig etter å ha lagt på seg 12 kilo på kun to måneder. Her er hun avbildet for en måned siden. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg er så feit!

Kerry Katona fortviler etter å ha lagt på seg 12 kilo på to måneder...

SEHER.NO: Tidligere Atomic Kitten-sangerinne Kerry Katona (29) fortviler etter de siste månedenes vektøkning.

29-åringen, som i fjor gjennomgikk kosmetisk kirurgi for svimlende 150.000 kroner for å få tilbake "drømmekroppen", har lenge slitt med vekten, og forteller nå i et eksklusivt intervju med OK! Magazine at hun føler seg helt forferdelig.

Ifølge sangerinnen har hun gått opp hele 12 kilo bare på de siste åtte ukene, og nå vet hun ikke lenger sin arme råd.

- Jeg har lagt på meg 12 kilo, kanskje mer...Jeg vet ikke hvordan det har skjedd. Jeg er så feit! fortviler hun.

For på tross av det siste årets inngrep og forsøk på å holde figuren, har ikke Katona klart å leve opp til sine mål.

Sangerinnen, som måtte på rehab for sitt narkotikamisbruk i fjor, har blitt diagnosert som bipolar og går derfor på sterke medikamenter for å kontrollere sine stadige humørsvingninger.

29-åringen mener nå at det er disse medisinene som gjør henne feit.

- Jeg spiser fordi jeg er sulten på å leve. Det er faktisk medisinen som gjør at jeg legger på meg, så det er ikke så mye jeg kan gjøre. Når jeg er deprimert kan jeg ikke spise. Så nå, som jeg har det så bra, klarer jeg ikke å slutte å spise, forteller hun.

Kerry skal imidlertid ha bestemt seg for at nok får være nok, og har nå gått til anskaffelse av en personlig trener.

- Jeg vil gå ned i vekt igjen, så jeg har booket timer med min personlige trener Scott Wright, sier hun.

Det er imidlertid ikke bare selvfølelsen til sangerinnen som blir påvirket av kampen mot vekten. Tidligere har Kerry fortalt at også det skrantende ekteskapet med Mark Croft (38) har blitt negativt påvirket av vektøkningen hennes.

- Mark har lagt alt det der med sex og meg på hylla, nå som jeg har gått opp noen størrelser. Det er kroppen min som er frastøtende for ham. Men jeg kjenner ham, han kommer nok til å prøve å få seg noe fra noen andre, har sangerinnen tidligere uttalt.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Kroppen min er frastøtende