TAR OVER ANSVARET: Årets Frøken Norge-finale er den siste som Geir Hamnes har styringen på alene. Nå overlater han hovedansvaret for konkurransen til sønnen Daniel, som også er kjent fra TV-serien «Paradise Hotel». Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
TAR OVER ANSVARET: Årets Frøken Norge-finale er den siste som Geir Hamnes har styringen på alene. Nå overlater han hovedansvaret for konkurransen til sønnen Daniel, som også er kjent fra TV-serien «Paradise Hotel». Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer

- Jeg er så enormt lykkelig

Årets eldste finalist stakk av med missekronen.

Publisert
Se bildespesial av årets Frøken Norge-jenter i bikini nederst i artikkelen!

SEHER.NO:  Anna Zahl (23) fra Sortland i Nordlandkunne juble alle høyest da vinneren av årets Frøken Norge-finale ble kåret på Gol lørdag.

Anna Zahl (23) fra Sortland i Nordland ble årets Frøken Norge.

- Jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Jeg var bare så enormt lykkelig da jeg ble ropt opp som vinner, sier skjønnheten rett etter at hun har fått på seg missekronen.

Frøken Norge ble arrangert på Storefjell hotell på Gol i Buskerud. 10 vakre, unge kvinner, alle mellom 18 og 23 år kjempet om å bli frøken Norge. Det var til slutt Anna som stakk av med den gjeve tittelen – og kronen. Hun var den eldste av deltakerne.
 
Anna skal representere Norge i den 60. finalen i Miss World-konkurransen, som går av stabelen i London den 6. november .

Norge har aldri nådd helt til topps i Miss World. Beste norske plassering i Miss World har Ingeborg Sørensen, som kom på andreplass i 1972, mens Kathrine Sørland havnet på en fjerdeplass i 2004. Anna gleder seg til finalen.

- Jeg gleder meg til alle opplevelsene jeg kommer til å få. Dette er virkelig en drøm som er gått i oppfyllelse. Ikke minst gleder jeg meg til å kunne få jobbe med så mange proffe folk, smiler hun.

Den ti manns store juryen bestod av blant annet den tidligere Playboypiken Lillian Müller, artistene Carina Dahl og Terje Schrøder, fjorårets vinner Mariann Birkedal i tillegg til missegeneral Geir Hamnes.

Vinneren får representere Norge i den neste Miss World-konkurransen, som arrangeres i London 6. november.

Årets markering er ekstra spesiell for arrangør Geir Hamnes, som kan feire at det er 25 år siden han arrangerte sin første Frøken Norge-konkurranse.

Før finalen sa han til Seher.no at konkurransen har endret seg enormt siden starten.

- Den største forskjellen er vel at nå er dette helt akseptert. Det første året ble vi utsatt for sabotasje under finalen på Sjølyst, da motstandere la stinkbomber i ventilasjonssystemet. Dagsrevyen var der og laget reportasje, men nevnte ikke noe om selve finalen, sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Frøken Norge ble mamma

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer