OPPGITT: - Har aldri strippet og kan ikke strippe heller, det var det som ble ekstra kult, skriver Linni om Waschera-programmet som har ført til klagestorm til TV2. Foto: linni.blogg.no
OPPGITT: - Har aldri strippet og kan ikke strippe heller, det var det som ble ekstra kult, skriver Linni om Waschera-programmet som har ført til klagestorm til TV2. Foto: linni.blogg.noVis mer

- Jeg er så dritt lei!

Linni Meister letter på sløret etter strippe-bråket.

SEHER.NO: I TV 2s ungdomsprogram "Waschera" i forrige uke delte Linni Meister (22)strippetips med programlederne Kjetil og Tobias.

Iført sykepleier- og servitørdrakter lærte de seg å svinge seg rundt strippestanga, noe som i ettertid har fått både seere og ansatte til å reagere kraftig.

I dagens utgave av Dagbladet lover TV2s informasjonssjef Marianne Røiseland intern oppvask etter strippeseansen, noe Linni Meister reagerer kraftig på i sin private blogg.

Meister la mandag kveld ut et langt innlegg hvor hun lufter frustrasjonen etter dagens Dagbladet-oppslag.

"Jeg snakker om at TV2 får klager for noe som var helt uskyldig og morro mellom programlederene. jeg var med som en liksom lærer. Har aldri strippet og kan ikke strippe heller, det var det som ble ekstra kult." skriver Meister i bloggen sin, og forteller til Seher.no at hun synes det er trist at folk har klaget på programmet.

- Det er én person som klaget. De har ikke noe bedre å gjøre og det er så teit, for det var jo ingenting. Dessuten er det TV2 som bestemmer hva som kommer på skjermen og ikke, sier hun til Seher.no.

I bloggen skiver Meister at hun er lei av at mange nordmenn ikke unner hverandre suksess, og det kan nesten virke som om den sympatiske 22-åringen har lyst til å rømme landet.

"Jeg er så dritt lei at de fleste, vel nesten alle i lille Norge går bare rundt og er sure på hverandre, baksnakker hverandre og unner ingen andre verken utseende, suksess eller lykke. Bare sjalusi og fordomsfulle mennesker. Dømmer mennesker ut ifra ingenting og uten at man kjenner de. Folk tør ikke å smile til hverandre på åpen gate engang, for da tror de faen meg at man prøver seg. Vi bygger opp kjendiser for så å dra de ned i dritten." 

Men selv om det kan virke som om Linni godt kunne tenke seg å flytte fra "lille Norge", er det ikke en tanke som har streifet henne.

- Nei absolutt ikke. Selv om jeg sier at jeg er lei av de fleste, tar jeg ikke alle under én kam. Jeg elsker lille Norge, det er derfor det er synd at det skal være sånn, sier hun til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Hva har skjedd her, Linni?