FAN: - Jeg er en stor fan av Rybak, og har kjent ham til fra og til. Vi syntes vel at han også fortjente en liten hyllest. Han er et allsidig talent, som virkelig har satt Norge på kartet, sier Jon Niklas Rønning til Seher.no. Foto: SCANPIX
FAN: - Jeg er en stor fan av Rybak, og har kjent ham til fra og til. Vi syntes vel at han også fortjente en liten hyllest. Han er et allsidig talent, som virkelig har satt Norge på kartet, sier Jon Niklas Rønning til Seher.no. Foto: SCANPIXVis mer

- Jeg er så deilig at du dør!

Norsk komikerduo harsellerer med Alexander Rybak.

Bye & Rønning-parodien av Alexander Rybak ser du nederst i saken!

SEHER.NO: Anders Bye og Jon Niklas Rønning er tilbake på P4 - med nye parodier på diverse sommerhits og norske artister. Én av dem som får kjenne komikerguttas parodier på kroppen, er ingen ringere enn den norske MGP-vinneren, Alexander Rybak (23).

"Plutselig ble jeg elsket, hvem kunne vel ha drømt. At det faktisk skulle føles så godt å bli berømt. For jeg erobret hele verden med en enkelt melodi. Der Synnøve Svabø tapte, ble jeg kongen av Grand Prix".

Slik starter Bye & Rønning-harselleringen av den norske MGP-helten. Parodien tar utgangspunkt i "Funny Little World" - oppfølgeren til suksesslåta "Fairytale".

- Jeg er en stor fan av Rybak, og har kjent ham til fra og til. Vi syntes vel at han også fortjente en liten hyllest. Han er et allsidig talent, som virkelig har satt Norge på kartet, sier Jon Niklas Rønning til Seher.no.

"Jeg er en sukkersøt sjarmør" og "Jeg er så deilig at du dør", er bare to av strofene som blir brukt i komikerduoens karakteristikk av Rybak. Men Rønning understreker at ingenting er vondt ment.

- I "Funny Little World" synger han jo om berømmelsen. Da følte vi bare at vi kunne dra teksten hans litt ekstra langt. Man kan vel si det sånn at det er en verdig hyllest! Jeg håper han setter pris på den, så han slipper å oversette sangen selv, sier han.

- Tror du at Rybak setter pris på det da?

- Ja, det tror jeg. Han har jo selvironi, og er vant til den typen humor. Jeg håper han setter pris på det i hvert fall, det er tross alt en hedersbetegnelse å bli parodiert, mener Jon Niklas Rønning.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Svenske menn er jenter med pasjeklipp og bart

Bye & Rønning-parodien av Alexander Rybak ser du her: