- Jeg er Robbies jente!

Fra den ene sangeren til den andre: Robbie har arvet kjæresten til James Blunt.

DAMEMAGNET: Tara er langt fra den første kvinnen Robbie dater. Foto: All Over Press
DAMEMAGNET: Tara er langt fra den første kvinnen Robbie dater. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Popstjernen Robbie Williams har funnet seg en ny dame. Nå dater han ekskjæresten til smørsangeren James Blunt - den britiske sosietetskvinnen Tara Palmer-Tomkinson. Dette ble avslørt for et par uker siden, og seher.no kunne fortelle at Robbie og Tara tilbragte ti døgn i senga sammen! Nå bekrefter Tara forholdet.


TI DØGN I SENGA: Se her!


Tara skal ha blitt rasende da hun oppdaget at Blunt, som ga oss landeplagen "You're Beautiful", hadde kjæreste - til tross for at han fortalte henne at han var singel. Nå har hun imidlertid kommet seg videre.


Men nå som hun har et forhold til Robbie, er hun livredd for at forholdet skal ta slutt dersom hun snakker om det offentlig.


- Jeg var så i ekstase at jeg fortalte noen om det. Jeg er bare et menneske, og jeg er sammen med selveste Robbie Williams! sier Tara i følge Contactmusic.com., men frykter konsekvensene av at hun har vært så løsmunnet.


- Hvis man snakker om forhold man har, forsvinner de bare ut av vinduet. Men Robbie er super - det er det viktigste.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer