FÅR TRUSSELBREV I POSTEN: Den tidligere Robinson-deltakeren Nadia Marielle Mouacim hevder hverdagen hennes har blitt preget av usikkerhet, etter at hun har fått to anonyme trusselbrev i postkassen. Foto: Sølve Hindhamar/Seher
FÅR TRUSSELBREV I POSTEN: Den tidligere Robinson-deltakeren Nadia Marielle Mouacim hevder hverdagen hennes har blitt preget av usikkerhet, etter at hun har fått to anonyme trusselbrev i postkassen. Foto: Sølve Hindhamar/SeherVis mer

- Jeg er redd for min mann og mine barn

- Jeg tenker på det hver dag, sier Robinson-deltakeren.

SEHER.NO: Nadia Marielle Mouacim (31) opplevde mange intriger på TV-skjermen da hun i 2008 deltok i realityserien «Robinsonekspedisjonen» på TV3.

Men de siste månedene har tobarnsmoren blitt utsatt for langt mer dramatikk på hjemmebane enn hun opplevde på realityøya.

To trusselbrev i posten har fått Nadia Marielle Posten til å frykte for sikkerheten til seg og sin familie.

«Dere må ikke tro dere er bedre enn oss!!», står det blant annet i et av brevene som Seher.no har fått tilgang til. Brevene har blitt lagt ufrankert ned i familiens postkasse.

- Det første brevet kom i starten i januar, mens det foreløpig siste brevet kom 3. februar. Det er skummelt å tenke på at noen har vært helt inntil huset vårt og lagt brevene der, sier Nadia Marielle til Seher.no.

Realitydeltakerens advokat, John Christian Elden, sier til Seher.no at de har varslet politiet, men foreløpig valgt å ikke anmelde saken.

- Det er vanskelig å fastslå at det er straffbart slik det er formulert, men det er etter min mening viktig at politiet er orientert og kan foreta sine egne undersøkelser. Vi har derfor varslet politiet om saken. Selv om hun er en kjent person har hun krav på privatliv og å få være i fred, sier han til Seher.no.

Nadia Marielle sier hun ikke har noen ide om hva brevene kan skyldes, men spekulerer i at det kan ha noe med å gjøre hennes patriotiske forhold til hjemlandet Algerie.

- Da Algerie sikret seg plass i fotball-VM på bekostning av erkerivalen Egypt, skrev jeg mye om det på Facebook. Jeg vet at mange egyptiske fans tok det tungt, men jeg aner jo ikke om det har noe med saken å gjøre, sier hun til Seher.no.

Nadia Marielle hevder usikkerheten om hvem som står bak trusselbrevene preger henne i hverdagen.

- Jeg tenker på det hver dag. I det siste har jeg også fått en fornemmelse av at noen følger etter meg, men vet ikke om det virkelig er tilfelle. Jeg er imidlertid ikke mest redd for meg selv, men for sikkerheten til min mann og mine to barn, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: