- Jeg er redd for hva som kan skje med bildene

Supermodellen Kate Upton nekter å gjøre som Kate Moss.

VIL IKKE VISE SEG NAKEN: Kate Upton sier sosiale medier har skremt henne fra å takke ja til å posere uten en tråd. Her er hun i en reklame for badedraktmerket Beach Bunny. Foto: Stella Pictures
VIL IKKE VISE SEG NAKEN: Kate Upton sier sosiale medier har skremt henne fra å takke ja til å posere uten en tråd. Her er hun i en reklame for badedraktmerket Beach Bunny. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Amerikanske Kate Upton (22) er for tiden en av verdens mest ettertraktete modeller, og har blant annet prydet forsiden på den prestisjefylte badedrakt-utgaven til bladet Sports Ilustrated.

Men i et intervju med bladet Details sier 22-åringen at hun til tross for flere tilbud, ikke har planer om å la seg avbilde naken foran kamera.

Upton sier hun er en stor beundrer av andre modeller som har stilt opp nakne foran kamera, som Kate Moss og Lara Stone.

- For meg er de bildene kunst. Kroppen din er et kunstverk, kroppen din er vakker, og å bli avbildet på den måten er utrolig og bør tas imot på en positiv måte.

- Jeg beundrer de bildene og synes kvinnene er vakre, men sosiale media og internett har hindret meg i å vise meg frem på samme måte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer