- Jeg er redd for hva som kan skje med bildene

Supermodellen Kate Upton nekter å gjøre som Kate Moss.

VIL IKKE VISE SEG NAKEN: Kate Upton sier sosiale medier har skremt henne fra å takke ja til å posere uten en tråd. Her er hun i en reklame for badedraktmerket Beach Bunny. Foto: Stella Pictures
VIL IKKE VISE SEG NAKEN: Kate Upton sier sosiale medier har skremt henne fra å takke ja til å posere uten en tråd. Her er hun i en reklame for badedraktmerket Beach Bunny. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Amerikanske Kate Upton (22) er for tiden en av verdens mest ettertraktete modeller, og har blant annet prydet forsiden på den prestisjefylte badedrakt-utgaven til bladet Sports Ilustrated.

Men i et intervju med bladet Details sier 22-åringen at hun til tross for flere tilbud, ikke har planer om å la seg avbilde naken foran kamera.

UNDERTØYSMODELL; Kate Upton i en reklamekampanje for Jenna Leigh Lingerie i 2011. Foto: Stella Pictures
UNDERTØYSMODELL; Kate Upton i en reklamekampanje for Jenna Leigh Lingerie i 2011. Foto: Stella Pictures Vis mer

Upton sier hun er en stor beundrer av andre modeller som har stilt opp nakne foran kamera, som Kate Moss og Lara Stone.

- For meg er de bildene kunst. Kroppen din er et kunstverk, kroppen din er vakker, og å bli avbildet på den måten er utrolig og bør tas imot på en positiv måte.

- Jeg beundrer de bildene og synes kvinnene er vakre, men sosiale media og internett har hindret meg i å vise meg frem på samme måte.

Frykten for nakenbilder på avveie har imidlertid ikke hindret Kate Upton fra å bli en ivrig bruker av sosiale medier selv.

I februar takket hun maskoten til basketball-laget Orlando Magic via sin Twitter-side, etter at han fridde til henne under en NBA-kamp.

«Takk for frieriet, det var en god kamp!», skrev hun.

Kate fikk også millioner av fans til å klikke, da hun fremførte sin «Cat Daddy»-dans, kun iført bikini, foran kameraet til fotografen Terry Richardson.

LES OGSÅ: Slår tilbake etter puppe-kritikken

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer