MORSOM TRIO: Hege Schøyen er for tiden aktuell med forstillingen  «Latter på Latter» sammen med Linn Skåber og Cecilie Steinman Neess.
Photo: Gunnaunnar Berland/ Stella Pictures
COPYRIGHT FAME FLYNET NORWAY Foto: FameFlynet
MORSOM TRIO: Hege Schøyen er for tiden aktuell med forstillingen «Latter på Latter» sammen med Linn Skåber og Cecilie Steinman Neess. Photo: Gunnaunnar Berland/ Stella Pictures COPYRIGHT FAME FLYNET NORWAY Foto: FameFlynet Vis mer

- Jeg er redd for at noen skal bli sint på meg

Hege Schøyen takler ikke konflikter.

SEOGHØR.NO: Den folkekjære skuespilleren og komikeren Hege Schøyen (56) synes det er en befrielse at jobben hennes er å få folk til å le.

Til vanlig er hun nemlig en grubler og kan bli veldig dyster, forteller hun i et intervju med Dagbladet, som du kan lese i sin helhet på Dagbladet pluss her.

Schøyen avslører også at konflikter ikke er hennes sterkeste side. Hun synes det er ubehagelig når det blir dårlig stemning mellom mennesker, og kunne ønske at hun var litt tøffere - men ikke i form av å ha mer temperament.

– Nei, da hadde jeg vel også kommet i situasjoner der jeg måtte bruke det. Men jeg skulle gjerne hatt mer kraft, mer trøkk. Både i stemmen og i kroppen. Jeg føler meg litt sånn geléaktig. Litt vinglete.

– Jeg er veldig diplomat og mekler. Kall det konfliktsky, men man kan også kalle det diplomatisk – håper jeg. Hele vitsen, mener jeg, er at folk klarer å kommunisere, sier hun til Dagbladet.

Og det er en ting 56-åringen frykter mer enn noe annet.

– Jeg har alltid vært redd for at noen skal bli sint på meg. Det er det skumleste jeg vet. Jeg takler ikke store konflikter mellom mennesker, for da må jeg megle.

LES OGSÅ: Smertene forsvant med akupunktør