- Jeg er redd for at folk skal tro jeg er dum

«Charterfeber»-deltageren Rannveig Heitmann mener TV-serien gir et feil inntrykk av henne. Se video!

SEOGHØR.NO: For to uker siden gjorde bloggeren Rannveig Heitmann (20) sin debut i TV3s populære realityserie «Charterfeber».

Heitmann har i de to første episodene fått mye oppmerksomhet, mye takket være at hun var gravid under innspillingen av serien.

- Det hadde selvfølgelig blitt annerledes hvis ikke jeg var gravid. Da kunne jeg ha drukket alkohol, selv om jeg egentlig ikke tror jeg ville ha gjort det likevel, forteller reality-deltageren.

- Virker dummere enn jeg er
Den populære bloggeren sier hun har fått kommentarer på at hun virker litt dum i TV-serien. Hun er derfor redd for at folk skal sitte igjen med inntrykket av at hun er dummere enn hun er i virkeligheten.

- Jeg tror at det flaueste som skjedde var da de filmet meg og jeg ikke visste hva valutakursen var. Den episoden får meg til å fremstilles som veldig dum, og det vil jeg jo ikke. Men jeg kan fortsatt ikke valutakursen, ler Rannveig.

- Hva var det som skjedde?

- Vi var i en butikk og jeg visste ikke hva ting kostet i norske kroner, og så slet jeg litt med å finne det ut. De hadde ikke lov til å si noe til meg fordi jeg ble jo filmet, så jeg sto der som et brød, forklarer toppbloggeren.

Vil vise andre sider av seg selv
Heitmann, som tidligere også har vært med i FEM-serien «Unge Mødre», håper at hun får vist andre sider av seg selv i «Charterfeber».

- Når jeg var med på «Unge Mødre» ble jeg kanskje fremstilt som litt dummere enn det jeg er, for jeg er jo ikke dum. Jeg er veldig opptatt av at jeg ikke skal fremstilles som noe jeg ikke er, sier Rannveig.

Årets sesong av «Charterfeber» er den niende i rekken. Realityseriens deltagerliste inneholder også blant annet Svein Østvik, Gunnar Hagen, Hilde Skovdahl og Fred-Åge Gran.

«Charterfeber» sendes på TV3 tirsdager klokken 21:30. Finn dine favorittprogrammer i Seoghør.nos TV-guide!

LES OGSÅ: - Jeg kan føde når som helst