- Jeg er redd for at brystene faller ut

Toppblogger Anna Rasmussen stilte i dristig antrekk på Se og Hørs Kjendisgalla.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mange av landets kjendiser møtte opp på Chat Noir i Oslo mandag kveld i anledning Se og Hørs Kjendisgalla. Blant de første gjestene til å dukke opp var toppblogger Anna Rasmussen, som er kjent som «Mamma til Michelle».

DRISTIG ANTREKK: Anna Rasmussen dukket opp på kjendisgallaen i en kjole som var åpen på sidene. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
DRISTIG ANTREKK: Anna Rasmussen dukket opp på kjendisgallaen i en kjole som var åpen på sidene. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

- Det er veldig gøy å være her. Men det verste som kan skje er at brystene kan falle ut. Så jeg må være litt forsiktig, sa Rasmussen til Se.no.

Hun viste seg nemlig i en avslørende hvit kjole, som var åpen på sidene.

- Den er veldig ny. Vanligvis pleier jeg å gå ganske safe, men noen ganger tar jeg en liten risiko. Jeg synes det er helt greit å vise litt ekstra hud på fest, sa hun.

Saken fortsetter under bildet.


Rasmussen kom til Kjendisgallaen sammen med sin gode venn, Jan. Hun er nominert i kategorien «årets blogger».

- Det er veldig stas å være nominert til årets blogger, men det er mange flinke som er det. Det blir gøy å se hvem som stikker av med seieren.

Se videointervju med Rasmussen øverst i saken!

LES OGSÅ: Følg Kjendisgallaen direkte her

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer