LEDIG PÅ MARKEDET: Jennifer Lopez leter fremdeles etter den store kjærligheten, men bruker tiden som singel nå på å jobbe med seg selv først. Foto: REX/Broadimage/All Over Press
LEDIG PÅ MARKEDET: Jennifer Lopez leter fremdeles etter den store kjærligheten, men bruker tiden som singel nå på å jobbe med seg selv først. Foto: REX/Broadimage/All Over Press Vis mer

- Jeg er redd for å være alene

Hollywood-stjernen åpner seg om sitt vanskelige kjærlighetsliv.

Publisert

SEOGHØR.NO: Jennifer Lopez (45) har et liv de fleste bare kan drømme om. Hun har bygd seg opp en fantastisk karriere både som artist og skuespiller, har to vakre barn og har flere ganger blitt kåret til en av «verdens vakreste kvinner».

Men på kjærlighetsfronten har det derimot ikke gått helt på skinner for den flotte brunetten.

Det ene forholdet etter det andre har gått i vasken, og hun har tre oppløste ekteskap og en brutt forlovelse bak seg.

I et intervju på «Today Show» avslører hun nå hvorfor hun har hoppet fra den ene mannen til den andre - i stedet for å velge å være singel i perioder.

- Jeg er redd for å være alene, innrømmer hun ifølge Daily Mail.

Lette etter kjærligheten på feil plass

I juni gjorde sangfuglen det slutt med den 18 år yngre danseren Casper Smart, og de siste månedene har hun vært singel for første gang på mange år.

- Jeg er åpen for kjærlighet, men akkurat nå tror jeg det er bedre for meg å være alene litt.

Videre forteller Lopez at hun innser at hun har lett etter kjærligheten på feil plass - etter at det syv år lange ekteskapet til latinosangeren Marc Anthony (46) tok slutt i 2011.

- Ekte kjærlighet er kjærlighet man har for seg selv, og det mangler jeg inni meg, forteller hun, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

FREMDELES VENNER: Lopez og Marc Anthony hadde feiret sin syv års bryllupsdag da hun bestemte seg for å bryte med ham.  Foto: Stella Pictures
FREMDELES VENNER: Lopez og Marc Anthony hadde feiret sin syv års bryllupsdag da hun bestemte seg for å bryte med ham. Foto: Stella Pictures Vis mer

Hun forklarer at hun har hatt dårlig selvfølelse helt siden oppveksten i nabolaget the Bronx i New York.

- Jeg følte meg trygg på hva jeg kunne, men ikke på hvem jeg var som person eller hva jeg hadde å tilby som jente. Selvfølelsen er noe jeg jobber med fremdeles.

Dette førte også til at hun hoppet inn i nye forhold altfor raskt.

- Jeg kastet meg over første person som dukket opp og som jeg følte jeg hadde litt kjemi med og ga meg trygghet.

Fra brudd til bryllup

Jennifer sier også at var knust da hun og Ben Affleck brøt forlovelsen i januar 2004, og at dette var hennes første store kjærlighetssorg.

EKS-FORLOVEDE: Jennifer slet spesielt med å komme over Hollywood-stjernen Ben Affleck. Han er i dag gift og har tre barn med Jennifer Garner. Foto: Stella Pictures
EKS-FORLOVEDE: Jennifer slet spesielt med å komme over Hollywood-stjernen Ben Affleck. Han er i dag gift og har tre barn med Jennifer Garner. Foto: Stella Pictures Vis mer

Likevel giftet hun seg bare fem måneder senere med Marc Anthony.

- Han var en av mine beste venner som jeg hadde kjent i en årrekke. Jeg var allerede veldig glad i ham og vi hadde kjemi, og plutselig var han i livet mitt og sa: «Jeg er her for deg».

- Men det jeg skulle visst den gangen er at ingen kan redde deg eller heale deg. Det må hver enkelt person gjøre selv.

Sammen med Anthony har Lopez tvillingene Emme og Max (6).

- Kjærligheten fra barna, kjærligheten jeg har til dem og det at de kom inn i livet mitt, fikk meg til å revurdere hva jeg gjorde med livet mitt og valgene jeg tok i forhold noen ganger, forteller hun åpent.

Fra 1997 til 1998 var Lopez gift med servitøren Ojani Noa. Deretter innledet hun et forhold til rapperen P. Diddy, før hun giftet seg med danseren Chris Judd.

Ekteskapet tok slutt etter knapt to år da Lopez forelsket seg i Ben Affleck. Paret forlovet seg i 2002, men gjorde det slutt to år senere, og kort tid etter giftet hun og seg altså med Marc Anthony.

LES OGSÅ: - Jeg har følt meg misbrukt i tidligere forhold

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer