FEMININ: En mer feminin Bruce Jenner forteller om sin største bekymring i nytt promoteringsklipp, for det store ABC News-intervjuet.  Foto: ABC News
FEMININ: En mer feminin Bruce Jenner forteller om sin største bekymring i nytt promoteringsklipp, for det store ABC News-intervjuet. Foto: ABC NewsVis mer

- Jeg er redd for å såre barna mine

Bruce Jenner deler sin største bekymring etter kjønnsoperasjonsryktene.

SEOGHØR.NO: Den 24. april viser ABC News det mye omtalte intervjuet med Bruce Jenner (65), der angivelig skal snakke ut om sitt ønske om å skifte kjønn.

I et nytt reklameklipp for journalist-veteranen Diane Sawyers (67) eksklusive intervju, kan man se en mer feminin Bruce enn slik han er kjent fra TV-serien «Keeping up with the Kardashians».

Ansiktet er tydelig strammet opp, leppene er fyldigere og håret glansfullt.

Heller ikke denne gang kommenterer han ryktene direktene, men sier at han er opptatt av av hvordan livet hans påvirker familien og spesielt barna.

- Det eneste jeg er bekymret for å er såre familien og barna mine. Jeg har forberedt meg på dette hele livet. Det har gjort meg til den jeg er i dag, sier Bruce i promoteringsklippet.

Slik presenterer ABC News Bruce Jenner:

«Fredag kveld. Bruce Jenner. Olympisk gullmedaljevinner, olympisk helt, godhjertet, kjendis. Han lever hver dag i det harde rampelyset. Nå snakker han endelig ut.»

Intervjuet skal ha vært en stor påkjenning for 65-åringen.

YNGSTEDATTEREN: Kylie Jenner er Bruce sitt yngste barn. Han er svært redd for at noen av barna skal på påvirket av situasjonen.  Foto: Stella Pictures
YNGSTEDATTEREN: Kylie Jenner er Bruce sitt yngste barn. Han er svært redd for at noen av barna skal på påvirket av situasjonen. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Det var mange stunder hvor Bruce brøt sammen og gråt, da han snakket om familien og hans egen livsforandring. Det var en utrolig tøft intervju for Bruce å komme seg gjennom, sa en kilde til Contactmusic.

LES OGSÅ: Skaper kjønnsskifte strid i familien?

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.