- Jeg er redd for å føde

Rihanna vurderer å heller adoptere.

DRØMMER OM Å BLI MAMMA: Popskjønnheten avslører at hun vil bli mor en dag, men at fødselen ikke er noe hun ser fram til. Foto: Stella Pictures
DRØMMER OM Å BLI MAMMA: Popskjønnheten avslører at hun vil bli mor en dag, men at fødselen ikke er noe hun ser fram til. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Ryktene svirrer om at popstjernen Rihanna (22) snart er klar for å bli mor, og at hun seriøst overveier å adoptere.

Stjernen avslørte nylig i et intervju at hun har angst for å føde, og derfor vurderer å adoptere et barn.

- Jeg er virkelig redd for å føde, men jeg vil gjerne bli mor en dag. Også hvis det betyr at jeg er nødt til å adoptere, avslørte hun ifølge Kig Ind i et radiointervju i England nylig.


I det samme intervjuet skal «Rude Boy»-stjernen i tillegg ha avslørt at hun setter pris på en mann som kan få henne til å le.

- Jeg liker menn som har god humor, for jeg elsker å le. Én som ikke tar seg selv for høytidelig, og som liker å ha det gøy. Et forhold skal være spennende og noe som bringer glede. Så hvis en fyr får meg til å føle meg glad, får han sjansen, sa Rihanna.

Popstjernen har siden jul blitt koblet til baseballspilleren Matt Kemp, men paret har så langt ikke bekreftet forholdet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 


LES OGSÅ: Disse troner listen av best kledde