- Jeg er redd for å dø alene

Realitystjernen Siv Cotton snakker ut om sin største frykt.

SEOGHØR.NO: 

Tirsdag kveld var det premiere på TV3-serien «Svenska Hollywoodfruar» i Norge. Der fikk man stifte bekjentskap med norske Siv Cotton (41).

Cotton har tidligere vært med i den norske versjonen av programmet. I et nytt intervju med den svenske avisen Aftonbladet snakker realitystjernen om sin største frykt.

- Jeg har aldri funnet ekte kjærlighet. Jeg ville vært knust om jeg skulle dø i morgen uten å ha funnet den rette. Jeg er redd for at det aldri kommer til å skje, men jeg gir ikke opp håpet, sier Siv ifølge avisen.

- BLE BANKET OPP: Jeg levde på en løgn. Han var ikke snill med meg, sier den norske Hollywoodfruen Siv Cotton om forholdet til sin tidligere ektemann. Foto: Anders Myhren/Seher.no
- BLE BANKET OPP: Jeg levde på en løgn. Han var ikke snill med meg, sier den norske Hollywoodfruen Siv Cotton om forholdet til sin tidligere ektemann. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

Siv flyttet til USA som 17-åring og jobbet som au pair i New York. Der traff hun den 22 år eldre forretningsmannen Christian Cotton. De begynte å date da hun var 24 år, og ni måneder senere flyttet hun inn hos ham i Los Angeles. Paret var gift i 12 år, men gikk hver til sitt i fjor. Sammen har de datteren Charlize (12). Eksmannen skal, ifølge Siv, ha mishandlet henne ved flere anledninger.

- Det var ikke et forhold på slutten, det handlet om å overleve. Det er ikke lett og man blir kjempe skeptisk. Jeg stoler ikke på mennesker. Jeg kan telle på en hånd hvor mange mennesker det er som står meg nære. Jeg har veldig vanskelig for å slippe nye mennesker inn, forteller Siv.

FINT OMRÅDE: Siv bor i Calabasas, Los Angeles. I nabolaget finner man superstjerner som Justin Bieber, Clint Eastwood og Kardashian-familien. Foto: TV3
FINT OMRÅDE: Siv bor i Calabasas, Los Angeles. I nabolaget finner man superstjerner som Justin Bieber, Clint Eastwood og Kardashian-familien. Foto: TV3 Vis mer

Men det er ikke bare andre mennesker realitystjernen har problemer med å stole på. Hollywoodfruen tviler også veldig på seg selv.

- Jeg finner alltid feil hos meg selv, tar på meg alt ansvar om noe er feil. Jeg tror at mye handler om at pappa ikke var der når jeg var yngre og at jeg så mamma svikte så ofte. Jeg har heller ikke leget etter bruddet med eksmannen min. For at jeg skal kunne dele livet mitt med noen må jeg først trives med meg selv. Enn så lenge gjør jeg ikke det, forteller Siv til Aftonbladet.

LES OGSÅ:  Norske Siv Cotton sjokkerer i «Hollywoodfruar»