OPPGITT: - Jeg skjønner ikke helt hvorfor de velger å ta seg inn på Facebooken min og ikke i nettbanken. Det ville vært verre, sier Britt Carin Jonassen, som her er avbildet sammen med kjæresten, Eirik Fønstelien. Foto: Anders Myhren, Seher.no
OPPGITT: - Jeg skjønner ikke helt hvorfor de velger å ta seg inn på Facebooken min og ikke i nettbanken. Det ville vært verre, sier Britt Carin Jonassen, som her er avbildet sammen med kjæresten, Eirik Fønstelien. Foto: Anders Myhren, Seher.no Vis mer

- Jeg er rasende på disse idiotene

Den tidligere «Robinson»-deltageren Britt Carin Jonassen føler at hun har fått privatlivet sitt invadert.

Publisert
SEHER.NO: Britt Carin Jonassen var i 2008 en av deltagerne i TV3-programmet «Robinson». Etter den tid har Britt Carin fått mye oppmerksomhet også utenfor TV-ruta, først og fremst for diverse romanser, både av den kortvarige og langvarige sorten.

Nå er det derimot noe helt annet som opptar Grimstad-jenta.

På Facebook avslører 26-åringen nemlig at profilen hennes på det populære nettsamfunnet har blitt hacket av utenforstående.

«Jeg er raaaasende på idioter som hacker seg inn på min Facebook... Men dere må jo være ganske skuffet dere også når dere fant ut hvor kjedelig det er her inne!?!», skriver Jonassen på sin egen profil.

Til Seher.no legger hun ikke skjul på at hun er svært oppgitt over hackerne.

- Det er en overtredelse av mitt privatliv. Men jeg skjønner ikke helt hvorfor de velger å ta seg inn på Facebooken min og ikke i nettbanken. Det ville vært verre, sier den tidligere «Robinson»-deltageren.

Ifølge Britt Carin er dette derimot ikke første gang at uforstående kommer seg inn på profilen hennes uten tillatelse.

- Det har skjedd sikkert ti ganger, og fører til utrolig mye jobb for meg - ved at jeg må skrive brev til dem som styrer Facebook og så videre. Denne gangen tok det tre dager før kontoen min var åpen igjen, mener hun.

Gjennom prosessen ned å få åpnet kontoen skal Jonassen ha fått beskjed om at én hacker har befunnet seg i den amerikanske storbyen Los Angeles, mens de resterende har kommet fra Norge.

Fra før av er det er kjent sak at flere kjendiser opplever både hacking, samt å bli misbrukt, både på Facebook og Twitter. I fjor uttalte Ole Morten Knudsen i Datatilsynets tjeneste Slettmeg.no til VG at han var skremt over utviklingen.

- Det er ekstremt mange som ringer om dette. Ofte om det klassiske lureriet hvor man har gitt bort brukernavn og passord, bare for å oppleve at noen legger ut nakenbilder eller andre bilder av en selv på egen Facebook-profil. Eller at det sendes ut eposter i ditt navn hvor folk blir bedt om å overføre penger til et kontonummer, fortalte Knudsen til avisen.

Britt Carin Jonassen ber nå sine Facebook-venner om å ta eventuelle merkelige meldinger eller lignende den siste tiden med en klype salt.

- Hvis noen har hørt noe rart fra meg i det siste, så var det mest sannsynlig ikke meg, mener hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg følte for å kle meg naken  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer