<strong>LEDER SHOWET:</strong> Jan Thomas Mørch Husby er programleder for TVNorge-programmet "Ja, vi elsker Hollywood", og føler selv at få - om noen - passer bedre til denne rollen enn ham. Foto: Anders Myhren/Seher.no
LEDER SHOWET: Jan Thomas Mørch Husby er programleder for TVNorge-programmet "Ja, vi elsker Hollywood", og føler selv at få - om noen - passer bedre til denne rollen enn ham. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

- Jeg er perfekt for dette

Den norske programlederen lar seg ikke sjokkere av noe.

Publisert
Sist oppdatert
Se videointervjuet med Jan Thomas nederst i saken! 

HOLLYWOOD/OSLO (SEHER.NO): I TVNorge-programmet «Ja, vi elsker Hollywood» har Jan Thomas Mørch Husby (43) rollen som programleder. Med det er den norske kjendisstylisten tilbake på gamle trakter - i byen der han levde i 22 år, før han flyttet tilbake til Norge i 2001.

Til Seher.no sier 43-åringen at han mener at ingen andre ville passet bedre som programleder for dette programmet enn nettopp ham.

- Det har jeg tenkt mye på, og det synes jeg at er så deilig å bare si ja til. Man blir jo tilbudt mange forskjellige typer jobber i TV, hvor jeg kan tenke at «der har jeg ikke noe å gjøre». Jeg har en bra selvinnsikt. Men akkurat dette programmet, som dreier seg om drømmer og karriere, samt det å stå på - der kan jeg ganske mye, sier han.

Ser du på «Ja, vi elsker Hollywood»? Ta avstemmingen til høyre!

Som 18-åring reiste altså Jan Thomas til gigantiske amerikanske byen, kun med en drøm og et par-tre kroner i lomma. I løpet av de 22 årene han bodde der, besøkte han ikke Norge én eneste gang.

- Jeg slet med norsken min når jeg kom tilbake. Det var noen fantastiske år for meg. Og når dette kom opp visste jeg at «Ja, denne jobben er jeg perfekt til».

I «Ja, vi elsker Hollywood», som sendes over åtte programmer, får norske TV-seere muligheten til å bli kjent med en gjeng kvinner, som har det til felles at de forsøker å gjøre seg en karriere i Los Angeles. Av disse finner man blant andre Lillian Müller, Monica Hansen og Johanna Grønneberg.

Onsdag ble den andre episoden av serien sendt på TVNorge.

- Når dere, og alle seerne, blir kjent med damene, vil man se at dette er damer som er målbevisste, som lever et helt annet liv. LA er et annet sted, man tror noen ganger at man er på en annen planet. For meg er det jo helt normalt, det er ingenting de sier som sjokkerer meg. Det er heller slik at jeg har en historie å dele med dem tilbake, forklarer programlederen.

Derfor var det heller ikke vanskelig for 43-åringen å takke ja til å lede programmet da sjansen dukket opp.

- Når jobben ble presentert for meg tenkte jeg at "wow, dette vil jeg få til". Med min timeplan, som var fullbooket hele året, sa jeg derimot at jeg ikke trodde jeg kunne få det til, men at jeg skulle gjøre alt jeg kunnen. Så vi klarte å finne og rydde plass, ettersom dette var et prosjekt jeg umiddelbart tenkte at jeg hadde lyst til å hive meg på, sier Jan Thomas til Seher.no.

Tidligere denne uka avslørte stylisten at han aldri noensinne har skåret i ansiktet. Bakgrunnen for uttalelsene var den utbredte bruken av botox og plastiske operasjoner i den amerikanske filmbyen.

«Ja, vi elsker Hollywood» ser du på TVNorge onsdager klokka 20.30. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ikke gjør som jeg gjør!

Se Los Angeles-intervjuet med Jan Thomas Mørch Husby her: 


[obj:media:8462]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer