PENSJONERT: Ifølge Marius Barhaugen har han lagt brannmann-karrieren på hylla. Nå deltar han i MGP med Pernille Svensen Øiestad, kjent fra «X Factor».  Foto: Adéle C. Blystad/Seher.no
PENSJONERT: Ifølge Marius Barhaugen har han lagt brannmann-karrieren på hylla. Nå deltar han i MGP med Pernille Svensen Øiestad, kjent fra «X Factor». Foto: Adéle C. Blystad/Seher.no Vis mer

- Jeg er pensjonert brannmann

«Idol»-stjernen har lagt karrieren på hylla.

Publisert
SEHER.NO:   Det er tre år siden Marius Barhaugen (24) fra Årnes var blant finalistene i TV 2s sangkonkurranse «Idol».

24-åringen ble raskt en av favorittene i programmet, og da særlig på grunn av jobben som brannmann og hans tydelige flørting på tv-skjermen.

Allerede før finalesendingene hadde begynt, var Marius blitt så populær blant kvinnene at han måtte få seg hemmelig telefonnummer, og unggutten kunne fortelle at han hadde mottatt flere hundre SMSer fra ivrige damer. 


24-åringen var tredjemann som røk ut av programmet, og i ettertid har han sunget i dansebandet Rollix og fortsatt jobben som brannmann.

Nå er han, sammen med fjorårets «X Factor»-deltager Pernille Svensen Øiestad (18), aktuell i MGP, med poplåten «I'll be yours», og er blant bidragene som skal være med i delfinalen i Florø.

Årnes-gutten må imidlertid skuffe brannmann-fansen, for til Seher.no avslører han at han har lagt heltekarrieren på hylla.

- Jeg er pensjonert brannmann nå, eller hvertfall midlertid pensjonert, humrer han til Seher.no, mens hans nye sangpartner smiler ved siden av: 
 
- Jeg har lyst til å sette ham i et sånt brannmannkostyme på scenen. Haha, neida, men han klarer nok å redde meg dersom det begynner å brenne på scenen, ler Pernille.

De to ungdommene, som begge har erfaring fra tv-konkurranser, har blitt satt sammen for anledningen, og kjente ikke hverandre før MGP.

- Jeg kjente ikke Marius, men jeg fulgte veldig med på ham da han var med på «Idol». Og han fulgte meg under «X Factor». Så vi kjente jo til hverandre, og jeg syns jo at vi passet veldig bra sammen. Jeg føler meg veldig trygg med Marius, sier Pernille.

Selv om det nå er tre år siden han sist var i rampelyset, tror ikke Marius det blir skummelt å gjøre tv-comback.

- Det blir faktisk ganske ålreit. Vi mistrives jo ikke i rampelyset akkurat. Men det er veldig greit å ha den erfaringen, og det er fint at vi begge vet hva det handler om. Vi vet hvordan det er å jobbe under press, og ha den oppmerksomheten rundt seg, sier han.

Det er imidlertid ikke bare Marius og Pernille som har bakgrunn fra sangkonsepter på tv i årets MGP.

Også Isabella Leory og Åste Hunnes Sem har tidligere vært med på «Idol»

- Det er jo der talentene blir oppdaget. Så hvorfor man ikke skal utnytte det for det det er verdt skjønner jeg ikke. Det er nettopp det de programmene er til for, og så er dette et bevis på at sånne jobber åpner muligheter. Det er mange som sier at det å være med på et slikt konsept ikke er det samme som å jobbe seg opp og frem på den tøffe måten, men det er jeg helt uenig i. Det er kjempehardt og tøft, sier Pernille. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Har lagt fortiden bak meg


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer