Demi Lovato:

- Jeg er panseksuell

Popstjernen avslører at hun har følt på mye skam.

FLYTENDE: Demi Lovato er for tiden singel etter den brutte forlovelsen i fjor. Foto: Rob Latour/Shutterstock/NTB
FLYTENDE: Demi Lovato er for tiden singel etter den brutte forlovelsen i fjor. Foto: Rob Latour/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært litt av et år for Demi Lovato (28). I løpet av knappe seks måneder i fjor rakk hun nemlig både å få seg kjæreste, forlove seg og gjøre det slutt.

Eks-forloveden, som hun brøt med i september, er skuespilleren Max Ehrich (29). Bruddet kommenterte hun selv først i november da hun sto på scenen under People's Choice Awards.

- Jeg er så gira for å være her, helt ærlig. Dette året har vært de lengste tre åra i livet mitt. Ikke misforstå meg, det startet fantastisk. Jeg opptrådte på Grammy-utdelingen og sang nasjonalsangen under Super Bowl, sa hun, og fortsatte:

- Men så kom covid og alt ble stengt. Så jeg gjorde det alle andre gjorde, gikk i lockdown-modus og ble forlovet.

Videre bekreftet 28-åringen det alle ventet på - nemlig at forlovelsen var brutt.

Undertrykte følelsene

Nå, fem måneder etter at hun ble singel igjen, står hun frem som panseksuell.

FORLOVET: Demi Lovato avslørte forlovelse på Instagram. Vis mer

- Jeg er så flytende nå, og en del av grunnen til dette er fordi jeg var veldig avstengt tidligere, avslørte hun i podkasten «The Joe Rogan Experience» i helgen, ifølge People.

Lovato forklarte videre at hennes religiøse oppvekst har mye av skylden for at hun lukket seg, men at hun nå er stolt over å være en del av LHBT-miljøet. Artisten la også til at hun i dag «egentlig tiltrekkes av hva som helst».

På spørsmål fra Joe Rogan (53) om begrepet «panseksuell» passer for henne, svarte hun:

- Ja, panseksuell.

Panfili eller panseksualitet er å tiltrekkes følelsesmessig og/eller seksuelt av en person uavhengig av vedkommendes biologiske kjønn eller dens kjønnsidentitet. Dette inkluderer også de personer som ikke faller innenfor den duale kjønnstenkningen som bifili innebærer.

«Anyone»-sangeren røpet også at hun fikk sin seksuelle oppvåkning da hun så den kjente kyssescenen mellom Hollywood-stjernene Selma Blair (48) og Sarah Michelle Gellar (43) i tenåringsdramaet «Cruel Intentions» fra 1999.

- Jeg tenkte: «Åh, dette liker jeg». Men jeg følte samtidig mye skam fordi jeg vokste opp som kristen i Texas, og der var ikke dette akseptert.

- Jeg undertrykte enhver tiltrekning jeg hadde til kvinner som ung, før jeg i det hele tatt lot meg selv prosessere hva jeg følte, forklarte hun.

«Kjærlighet er kjærlighet»

Demi Lovatos kjærlighetsliv har fått mye spalteplass i sladrepressen opp gjennom årene. I seks år var hun kjæreste med «That 70's Show»-stjernen Wilmer Valderrama (41), men sommeren 2016 avslørte duoen at de hadde gått hver til sitt.

Etter bruddet innledet sangfuglen først et forhold til UFC-stjernen Luke Rockhold (36) og deretter MMA-fighteren Guilherme «Bomba» Vasconcelos (35).

Hun har også vært involvert med «Bachelor in Paradise»-stjernen Mike Johnson (33) og modellen Austin Wilson (27).

Våren 2018 fortalte popstjernen at hun ikke hadde noe preferanse på kjønn når det kom til dating.

- Jeg er veldig flytende og mener kjærlighet er kjærlighet. Man kan finne kjærlighet i hvilket som helst kjønn. Jeg liker friheten i å kunne flørte med hvem jeg vil, delte hun åpenhjertig med magasinet InStyle.

I et intervju med Harper's Bazaar i fjor vår, uttalte 28-åringen også at det slett ikke sikkert at hun kommer til å slå seg til ro med en mann.

- Når jeg ser for meg fremtiden, så sier jeg ikke: «Jeg vil ha to eller tre barn med en mann». Jeg tror det kunne vært gøy å få barn med en kvinne … Så jeg vet ikke hvordan fremtiden min ser ut, men jeg er åpen for alt, sa hun til magasinet, ifølge Contact Music.

FORLOVET?: Pia Tjelta får spørsmål om diamantringen sin, og svarer på følgende måte. Reporter/video: Henriette Eilertsen / Madeleine Liereng. Vis mer

- Folk spør meg ofte om hva slags typer jeg faller for. Da svarer jeg: «Har du sett dating-historikken min?» Det finnes ingen type. Det handler kun om kjemi. Jeg kunne ønske jeg kunne si at jeg bare dater attraktive mennesker, men det gjør jeg ikke, forklarte hun videre.

LES OGSÅ: - Han var utro mot meg med Megan

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer