BLIR FORELDRE: Marna Haugen og komiker Ørjan Burøe venter barn. Foto: FameFlynet Norway
BLIR FORELDRE: Marna Haugen og komiker Ørjan Burøe venter barn. Foto: FameFlynet NorwayVis mer

- Jeg er på tjukka

«Bloggerne»-Marna og Ørjan Burøe venter barn.

TV-PROGRAM: Haugen (t.v.) fikk vist seg fram i TV 2-programmet Bloggerne, sammen med Emilie Nereng, Sophie Elise Isachsen og Suzanne Aabel. Foto: FameFlynet Norway
TV-PROGRAM: Haugen (t.v.) fikk vist seg fram i TV 2-programmet Bloggerne, sammen med Emilie Nereng, Sophie Elise Isachsen og Suzanne Aabel. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

SEOGHØR.NO: Marna Haugen (33), kjent fra TV 2-serien «Bloggerne», venter barn. Det bekrefter hun på sin egen blogg.

«Da er det endelig offisielt, jeg er på tjukka, har bolle i ovnen, er gravid som bare det og har alle symptomer i hele verden», skriver hun.

Haugen opplevde et mareritt da hun høsten 2012 var gravid, men fant ut at hun led av blæremola. Det fantes ikke noe foster i magen.

Bloggeren fikk konstatert den ondartede varianten av sykdommen, og måtte behandles med cellegift. I mai 2013 fikk hun imidlertid den gledelige nyheten om at hun var frisk.

Gleden da hun ble gravid igjen kom denne gangen med en bismak. Marna fryktet det samme kunne skje igjen.

«Men nå er jeg glad. Vi har kommet lenger enn sist og det er ingen grunn til å holde det inne lenger. Det er en milepæl og jeg gråter av lykke når jeg kjenner de bittesmå boblene i magen som hinter om at det er en liten person som krever livets rett der inne», skriver hun.

Dermed kan jubelen for komiker Burøe og blogger Haugen slippes løs.

LES OGSÅ: - Endelig er jeg kreftfri