- Jeg er på hvert eneste foreldremøte

Victoria Beckham nekter å la karrieren komme i veien for barna.

VIL BRUKE TID PÅ BARNA: Victoria og David Beckham vil bruke tid på barna og prøver alltid å stille opp på teateroppsetninger eller foreldremøter.   Foto: Abaca
VIL BRUKE TID PÅ BARNA: Victoria og David Beckham vil bruke tid på barna og prøver alltid å stille opp på teateroppsetninger eller foreldremøter. Foto: Abaca Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Victoria Beckham (42) er kanskje mest kjent som medlem av «Spice Girls» på 90-tallet. Hun er også gift og har barn med fotballspiller David Beckham (41).

Nå forteller Victoria at hun ikke vil at karrieren skal ta over livet hennes som mamma til barna Brooklyn (17), Romeo (14), Cruz (11) og Harper (5). Hun vil være der for barna sine. 

- Det er vanskelig og holde styr på alle aspekter ved å være en kone, mor og business kvinne som leder en merkevare. Men jeg har et fantastisk team rundt meg og jeg har en mann som er utrolig støttende, forteller Victoria til Vogue Australia, ifølge Daily Mail

Videre forteller Victoria at hun og David er flinke til og samarbeide. Noe som gjør barna lykkelige i en ellers travel hverdag for familien.

Hun kjører blant annet datteren Harper til skolen med scooter og vinker farvel til henne hver dag.

Tidligere denne måneden fortalte Victoria Sunday People at mannen og barna alltid kommer i første rekke. 

- Når det er et teaterstykke eller foreldremøte så er jeg der. Jeg og David er sjelden borte på samme tid. Vi gjør lekser, badetid og leggetid med ungene våre. 

Saken fortsetter under bildet. 

BARNA: Storebror Brooklyn Beckham sammen med lillesøster Harper og lillebrødre Rome og Cruz.  Foto: Xposure
BARNA: Storebror Brooklyn Beckham sammen med lillesøster Harper og lillebrødre Rome og Cruz. Foto: Xposure Vis mer

Skriver om hvordan hun møtte ektemannen

Siden 1999 har Victoria og David Beckham vært et av verdens mest berømte ektepar.

Det britiske stjerneparet fremstår som et av de stødigste og lykkeligste ekteparene i Hollywood - der langt i fra alle ekteskap varer livet ut.

Og selv om paret har vært gift i snart 20 år, husker Victoria Beckham godt sitt første møte med sin nåværende ektemann.

I oktoberutgaven av britiske Vogue, der hun selv pryder forsiden, har hun skrevet et brev til seg selv som tenåring under tittelen «Hva jeg skulle ønske jeg hadde visst». Der mimrer hun tilbake til den gang hun falt for David Beckham.

Saken fortsetter under bildet. 

VÆRT GIFT I SNART 20 ÅR: Victoria og David Beckham er et stødig ektepar og har snart vært gift i 20 år.  Foto: Ap
VÆRT GIFT I SNART 20 ÅR: Victoria og David Beckham er et stødig ektepar og har snart vært gift i 20 år. Foto: Ap Vis mer

Var beruset

I brevet råder Victoria tenåringsutgaven av seg selv til å lære mer om fotball, særlig offside-regelen. Da hun møtte David var han som kjent fotballspiller på Manchester United

- Og ja, kjærlighet ved første blikk eksisterer faktisk, skrev hun i brevet. 

Videre skriver Victoria, som den gang var verdenskjent som «Posh» i Spice Girls, at hun befant seg i VIP-loungen til Davids lag etter en fotballkamp:

- Du vil oppleve det i loungen til Manchester United-spillerne, selv om du kommer til å bli litt full slik at de eksakte detaljene er litt uklare. 

Tidligere har Victoria Beckham fortalt at møtet fant sted i 1997, altså et år etter at Spice Girls slapp superhiten «Wannabe». På den tiden var David i ferd med å bli stor på fotballbanen, men hans kommende kone hadde større stjernestatus. 

Saken fortsetter under bildet. 

UNGT TALENT: David Beckham (midten) sammen med Ole Gunnar Solskjær og Phillip Neville etter seieren i Carling Premier League i 1997. Foto: Pa Photos
UNGT TALENT: David Beckham (midten) sammen med Ole Gunnar Solskjær og Phillip Neville etter seieren i Carling Premier League i 1997. Foto: Pa Photos Vis mer

I det nostalgiske Vogue-brevet beskriver Victoria videre hvordan hun fikk øye på David i ManU-loungen:

- Mens de andre spillerne står i baren og drikker med kompisene sine, vil du se David stå litt til siden sammen med familien sin. (Han er ikke en gang på førstelaget på denne tiden, du er den berømte). Og han hadde et så søtt smil. Du har også et nært forhold til familien din, og du kommer til å tenke hvor lik deg han føles, minnes stjernedesigneren.

- Han kommer til å spørre om telefonnummeret ditt. (Han har fortsatt flybilletten fra London til Manchester som du skrev det på), røper Victoria Beckham videre.

Saken fortsetter under bildet.

POPSTJERNE: På slutten av 1990-tallet herjet Spice Girls på hitlistene verden over. Her er (f.v) Melanie Brown, Melanie Chisholm, Geri Halliwell, Emma Bunton og Victoria Beckham. Foto: Pa Photos
POPSTJERNE: På slutten av 1990-tallet herjet Spice Girls på hitlistene verden over. Her er (f.v) Melanie Brown, Melanie Chisholm, Geri Halliwell, Emma Bunton og Victoria Beckham. Foto: Pa Photos Vis mer

Trodde han mistet sjansen

Selv om Vogue-brevet til den berømte firebarnsmoren er både søtt og sjarmerende, spørs det om Victoria usker helt riktig.

Tidligere har David nemlig fortalt at de to først så hverandre ved en annen anledning:

- Jeg gikk inn i loungen for spillere for å si hei, men det endte med at jeg bare vinket til henne fra den andre siden av rommet, og tenkte: «Æsj, der ødela jeg sjansen», skal han ha sagt til Mirror i 2010.

Heldigvis tok det ikke lang tid før det nåværende ekteparet fikk hilst ordentlig på hverandre. Victoria stilte opp på en ny Manchester United-event, og ifølge David trodde han at Victoria forfulgte ham.

- Hun hadde fått en del å drikke den kvelden, og hun ga meg nummeret sitt. Jeg tenkte at jeg fikk henne til å forelske seg i meg ved å gi henne enda mer vin, sa den pensjonerte fotballstjernen i Mirror-intervjuet.

Saken fortsetter under bildet. 

KYSSER: Victoria and David Beckham viser sin kjærlighet i dette søte kysse-bildet.   Foto: Xposure
KYSSER: Victoria and David Beckham viser sin kjærlighet i dette søte kysse-bildet. Foto: Xposure Vis mer

Uansett når David og Victoria Beckham faktisk så hverandre første gang, er det liten tvil om at ekteparet fortsatt er svært forelsket.

Paret deler jevnlig små og store kjærlighetserklæringer i sosiale medier, og i 2015 takket Victoria ektemannen fra scenen da hun vant prisen «Fashion Force» under Glamour Women of the Year Awards:

- Å drive en forretning, å jobbe med UNAIDS (FN-organ for bekjempelse av HIV/AIDS) og viktigst av alt, å være mor, hadde ikke vært mulig uten David. Ikke bare er han en utrolig far, men han er støttende og elsker og inspirerer meg hver eneste dag, sa Victoria om David Beckham i takketalen sin.

LES OGSÅ: Her blir Hollywood-stjernen arrestert 

 

 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer