- Jeg er på fylle-dietten

Lady Gaga hevder hun holder sin slanke linje ved å drikke whisky.

PÅ KONSTANT DIETT: Lady Gaga opplever som mange andre popstjerner et enormt slankepress. Nå går hun på Keith Richards fra Rolling Stones gamle diett. Den består av alkohol. Foto: All Over Press
PÅ KONSTANT DIETT: Lady Gaga opplever som mange andre popstjerner et enormt slankepress. Nå går hun på Keith Richards fra Rolling Stones gamle diett. Den består av alkohol. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den eksentriske popstjernen Lady Gaga (24) slutter ikke å sjokkere. Nå avslører stjernen at hun holder seg slank ved å drikke whisky og dra på trening neste dag - selv om hun er fyllesyk.

«Monster»-stjernen har aldri lagt skjul på at hun er glad i alkohol, og mener det hjelper henne i den kreative prosessen.

- Jeg er på fylle-dietten. Jeg lever slik jeg vil, kreativt. Jeg liker å drikke whisky og sånn når jeg jobber. Men tingen er at jeg må å trene hver dag, og jeg trener fyllesyk hvis jeg er fyllesyk, uttalte hun ifølge Female First i et intervju med Sirius XM Radio.

Gaga - som i forrige uke innrømmet at hun ikke husket Grammy-festen fordi hun var beruset - har også tidligere sjokkert med sine ekstreme slankemetoder.

24-åringens tidligere turnémanager, har ifølge Female First uttalt at stjernen tidligere kunne fråtse i usunn mat, for så å ikke spise på ukesvis for å komme inn i kostymene sine.

- Hun var syk, og da mener jeg fysisk og menalt. Hun har et enormt press på seg for å gå ned i vekt, skal han ha uttalt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun sover med livvakter