SØT MUSIKK: Det gjenforente og nyforelskede paret var oppslukt av hverandre på Beyoncé-konserten på Telenor Arena i slutten av mai. Jan Fredrik Karlsen sier at livet hans nå, som inkluderer nytt hus og samboerskap med Janne, er den beste 40-årsgaven Foto: Andreas Fadum
SØT MUSIKK: Det gjenforente og nyforelskede paret var oppslukt av hverandre på Beyoncé-konserten på Telenor Arena i slutten av mai. Jan Fredrik Karlsen sier at livet hans nå, som inkluderer nytt hus og samboerskap med Janne, er den beste 40-årsgaven Foto: Andreas FadumVis mer

- Jeg er på et veldig fint sted

Jan Fredrik Karlsens beste 40-årsgave er å bygge et familieliv sammen med Janne Formoe.

SEOGHØR.NO: Manager og tidligere «Idol»-dommer Jan Fredrik Karlsen fylte 40 år for en drøy måned siden.

Men den suksessrike Playroom-eieren nekter å snakke om noen 40-årskrise. Nylig kjøpte han et hus til 13 millioner på Oslos beste vestkant, der han skal skape et familieliv sammen med skuespiller Janne Formoe (38) og deres datter Felicia (8).

- Jeg er på et veldig fint sted. Den beste 40-årsgaven er at jeg er der jeg er akkurat nå, forteller Karlsen begeistret til VG Helg.

Da han feiret 40-årsdagen i juni, fortalte jubilantens mor Tove Karlsen at familien var glade for at det profilerte paret var blitt gjenforent. Selv fremhever den muntre manageren det å få barn som det aller største høydepunktet.

- Barn danker ut alt det andre. Det er det største man opplever, det er kjærlighet som er så sterk, sier han - som også har en sønn fra tidligere forhold - til VG Helg.

I april fortalte Se og Hør at Karlsen og Formoe hadde blitt sammen igjen, for fjerde gang. Og en måned senere dukket den flotte skuespilleren opp på Petter Stordalens 16. mai-fest med kjærestens navn på en plakat.

LES OGSÅ: Ble anmeldt etter strippe-fest