«Jakten»-profilen:

- Jeg er på «datern»

Avslører ny flamme.

IKKE FULL KLAFF: Økobonden Erlend Christoffersen og frieren Vera Movik Masternes ble ikke kjærester til tross for at de sto igjen som siste par. Foto: TV 2
IKKE FULL KLAFF: Økobonden Erlend Christoffersen og frieren Vera Movik Masternes ble ikke kjærester til tross for at de sto igjen som siste par. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I høst har vi blitt kjent med Vera Movik Masternes (27) gjennom det populære TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten». Her vant hun hjertet til økobonden Erlend Christoffersen (40).

Til tross for at de fant tonen i programmet, ble de likevel ikke et par i etterkant av innspillingen. Duoen hadde opprinnelig en plan om å møtes over sommeren, men slik ble det ikke.

- Jeg hadde en slags løs plan med noen venner om å dra på en roadtrip over sommeren. Så hadde jeg etter hvert mer lyst til å dra på denne turen enn å møte henne. Da skjønte jeg at jeg kanskje ikke var så interessert som jeg trodde, innrømmet Christoffersen til de andre bøndene i den aller siste episoden som ble sendt forrige måned.

- Jeg utelukker jo aldri noe, men vi har gått en god stund uten å prate. Det føles ikke naturlig å skulle ta opp kontakten, la han til.

I TÅRER: «Jakten på kjærligheten» gikk mot veis ende, og før Vera skulle på alenedate med bonde Erlend, fikk hun se han tett i tett med den andre frieren, Silje, noe som førte til sinne og tårer. Video: Rød Løper/ TV 2 Vis mer

Nå avslører Movik Masternes overfor TV 2 at hun har en mann i kikkerten.

- Jeg er på «datern», ja. Det er ganske tidlig. Mer vil jeg ikke si, forteller hun til TV 2 - og legger til:

- Jeg er veldig åpen for den store kjærligheten. Jeg synes at det er det viktigste i livet.

Etter den aller siste episoden av «Jakten på kjærligheten» delte 27-åringen et innlegg på Instagram hvor hun sa at deltakelsen i programmet «var den dummeste ideen hun hadde hatt i livet», ifølge nettstedet.

Til TV 2 innrømmer hun at det var veldig mange følelser i sving og at hun ikke var forberedt på hvor forsterket disse ville bli inne i realityboblen.

FORELSKET: Lykken smiler for bonde Sigrid Tolsby og hennes frier Ben Ismael Frogner etter deres deltakelse i «Jakten på kjærligheten». Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

- Men jeg må se tilbake på det, og le av alle mine nevrotiske øyeblikk. Det var derfor jeg fikk litt vondt i egoet, sier hun, og fortsetter:

- Det er kanskje det dummeste, men også det smarteste jeg har gjort – med tanke på å lære meg å ta litt plass, og at ting ikke er så farlig.

LES OGSÅ: - Blod, svette og tårer