FÅR STØTTE AV FANSEN:  - Jeg er overveldet, sier Gary Barlow om støtten fra fansen gjennom sin tunge tid. Her er han på til en sending av den britiske utgaven av «X Factor», som han tidligere har vært dommer i. Foto: All Over Press
FÅR STØTTE AV FANSEN: - Jeg er overveldet, sier Gary Barlow om støtten fra fansen gjennom sin tunge tid. Her er han på til en sending av den britiske utgaven av «X Factor», som han tidligere har vært dommer i. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg er overveldet over all støtten

Popstjernen takker fansen etter at han mistet datteren på dramatisk vis.

SEOGHØR.NO: Take That-vokalisten Gary Barlow (41) og hans kone Dawn er knust av sorg etter at deres fjerde barn - en datter - var dødfødt da hun kom til verden 4. august.

- Dawn og jeg er knust over å fortelle at vi har mistet vår baby. Poppy Barlow var dødfødt da hun kom til verden 4. august i London, skrev Barlow, da han selv gikk ut med den triste nyheten.

Etter at den dramatiske fødselen ble kjent, har både de andre Take That-medlemmene og deres fans slått ring om Barlow.

- Take That er en veldig sammensveiset gjeng, og dette har påvirket dem alle. De vil være der for ham, sier en kilde nær bandet til Daily Mirror.

Barlow takket for all støtten på sin Twitter-side: «Deres varme ord og kjærlige støtte er overveldende. Takk skal dere ha».


Det har lenge vært ryktet at Take That skulle opptre under avslutningsseremonien for London-OL, men det er nå usikkert om Barlow kommer til å dukke opp på OL-scenen.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Vi har mistet babyen vår