- REN TAKTIKK: Tobias Tobiassen hevder han valgte Jeanette Alexandra Sundt istedenfor Stine-Marie Lothe Svendsen i parseremonien på «Paradise Hotel» torsdag, fordi han følte han ville stå tryggere med en annen nykommer.. Foto: TV3
- REN TAKTIKK: Tobias Tobiassen hevder han valgte Jeanette Alexandra Sundt istedenfor Stine-Marie Lothe Svendsen i parseremonien på «Paradise Hotel» torsdag, fordi han følte han ville stå tryggere med en annen nykommer.. Foto: TV3 Vis mer

- Jeg er overrasket over at jeg gråt

Utstemte Stine-Marie var ikke forberedt på hva som ventet henne i «Paradise Hotel».

SEHER.NO:  Etter åtte uker i TV3-realityserien «Paradise Hotel», måtte Stine-Marie Lothe Svendsen (21) torsdag kveld sjekke ut, etter å ha blitt vraket av nykommeren Tobias Tobiasen.

Stine-Marie hevder det ikke kom som noen overraskelse at hun ble sendt hjem til fordel for Jeanette Alexandra Sundt (26).

- Jeg så jo at Jeanette løp ut i bassenget og kastet seg rundt Tobias, men jeg gadd ikke holde på sånn for å prøve å få ham til å velge meg. Det var også utelukket å prøve meg på noen av de andre guttene, for jeg følte alle de andre parene stod veldig sterkt, sier hun til Seher.no.

Mistet håpet etter Niklas' exit
Trondheimsjenta tror hun fortsatt hadde vært med i realityserien, hvis ikke romkameraten Niklas Vindel hadde forsvunnet fra «Paradise Hotel» tirsdag.

- Jeg og Niklas var et sterkt par, og da han forsvant, skjønte jeg raskt at jeg var i faresonen. Men når jeg først skulle ryke, så var det lettere å forsvinne på denne måten, enn om enn jeg hadde kjent lenge, hadde vraket meg. Jeg prøvde å ta det pent, sier Stine-Marie.

Den tøffe 21-åringen hevder hun ikke angrer et sekund på at hun ble med på «Paradise Hotel», til tross for at hun på skjermen har vært involvert i mye dramatikk, blant annet flere krangler med Victoria Norrman.

I etterkant av TV-serien har de to jentene imidlertid skværet opp, og i forrige uke avslørte de to til Seher.no at de er blitt gode venninner.

- Jeg er overrasket over at jeg gråt

Stine-Marie sier til Seher.no at hun er overrasket over mye av oppførselen sin på hotellet.

- Jeg er overrasket over at jeg gråt der inne. Her hjemme pleier jeg ikke å vise så mye følelser, men man aner ikke hvordan man reagerer før man er midt oppe i det, sier hun til Seher.no

Etter at hun kom hjem innrømmer hun at hun flere ganger har tenkt på hvor nærme hun kom en finaleplass, men hun hevder hun ikke er bitter på nykommeren Tobias.

- Han ba meg om unnskyldning i etterkant, og jeg skjønner ham jo, siden vi ikke hadde snakket så mye sammen.

Ren taktikk
Tobias Tobiasen bekfrefter til Seher.no at han kun valgte Jeanette Alexandra Sundt  av taktiske grunner.

- Jeg har ikke noe personlig i mot Stine-Marie, men fikk bare en halv dag på å bli kjent med deltakerne og tenkte jeg ville stå tryggere med Jeanette. Det er ikke lett å komme inn ny så sent i serien, og derfor hadde vel vi litt mer felles.

Selv om «Paradise»-eventyret nå er over for hennes del, legger imidlertid ikke Stine-Marie skjul på at hun godt kunne tenke seg å være med i en ny reality-serie.

- Jeg har lyst til å gjøre flere spennende ting, men det er ikke så mange andre reality-serier enn «Paradise» som frister. Kanskje jeg kan få være med igjen neste år, spøker hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ:
- Det er en spesiell jente i livet mitt