- DET KNUSER HJERTET MITT: Lindsay Lohan hadde sin mor, Dina Lohan, ved sin side da hun slo tilbake mot ryktene om dop- og alkoholmisbruk i et tv-intervju. - Hun blir veldig misforstått, og det knuser hjertet mitt, sier Dina.  Foto: ET
- DET KNUSER HJERTET MITT: Lindsay Lohan hadde sin mor, Dina Lohan, ved sin side da hun slo tilbake mot ryktene om dop- og alkoholmisbruk i et tv-intervju. - Hun blir veldig misforstått, og det knuser hjertet mitt, sier Dina. Foto: ET Vis mer

- Jeg er ok...når sluttet jeg å være ok?

Skuespilleren insisterer på at hun er en normal 23-åring....

SEHER.NO:  «Mean Girls»-stjernen Lindsay Lohan (23) hadde sin mor, Dina Lohan, ved sin side da hun slo tilbake mot ryktene om dop- og alkoholmisbruk i et tv-intervju.

- Jeg er ok, når sluttet jeg å være ok egentlig? Jeg har det fint nå. Jeg er lykkelig, og jeg arbeider. Alt er flott, sier hun til Entertainment Tonight.

Hennes far, Michael Lohan, hevdet nylig at skandalestjernen har vært avhengig av reseptbelagte midler, og han har vist stor bekymring over sin eldste datters innflytelse på sin yngre søster Ali. Tidligere i år stormet Michael datterens leilighet sammen med politiet, for å sjekke om Lindsays søster Ali hadde det bra.

Men Lindsay slår tilbake og insisterer på at livet hennes er på rett kjøl.
 
- Jeg er ikke avhengig av reseptbelagte midler. Jeg har plukket ut «ugresset» blant dem jeg tidligere har omgitt meg med. Og nå er jeg omgitt av bare gode venner. Jeg går ut sammen med vennene mine en gang i blant, men jeg er 23 år, og det har jeg lov til å gjøre. Men jeg går ikke ut når jeg arbeider.
 
Og mamma Dina er enig.

- Det er normalt for en 23-åring å ville gå ut og ha det gøy sammen med vennene sine. Hun blir veldig misforstått, og det knuser hjertet mitt. De tingene som blir skrevet om henne, stemmer ikke. Jeg får lyst til å gråte. Lindsay har det største hjertet av alle på planeten, sier hun gråtkvalt.

Skuespilleren hevder alle falske ryktene rundt hennes livsstil har hindret henne fra å få de rollene hun ønsker.

- Alle disse ryktene om meg gjør at jeg ikke får jobber. Det er dette som sårer meg mest - spesielt fordi det ikke er sant. Alle har opp- og nedturer, men jeg er ikke en person som vil skjule nedturene. Jeg er en ærlig person, og folk for godta meg som jeg er. Jeg er meg! 

Bli fan av Seher.no på Facebook her.
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Disse bildene skaper raseri