Serena Williams:

- Jeg er ofte utslitt og stresset

Tennisstjernen åpner opp om ulempene ved å balansere karrieren og morsrollen.

ÆRLIG: Tennisstjernen Serena Williams forteller ærlig om hvordan det er å balansere idrettskarrieren og morsrollen. Her avbildet med datteren Alexis Olympia tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
ÆRLIG: Tennisstjernen Serena Williams forteller ærlig om hvordan det er å balansere idrettskarrieren og morsrollen. Her avbildet med datteren Alexis Olympia tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den amerikanske idrettsutøveren Serena Williams (38) ble allerede som 14-åring profesjonell tennisspiller. Siden den gang har hun stukket av med utmerkelsen «WTA player of the year» hele tre ganger, og vært nummer én på rankingen i til sammen 123 uker.

På privaten er hun ettbarnsmor til datteren Alexis Olympia (2), som kom til verden i starten av september 2017. Datteren har hun sammen med ektemannen Alexis Ohanian (36).

Det å balansere idrettskarrieren med morsrollen er ikke alltid like enkelt. Det innrømmer Williams i et innlegg hun har delt med sine 12 millioner følgere på Instagram.

- Jeg er ikke sikker på hvem som tok dette bildet, men å jobbe og være mor er ikke enkelt. Jeg er ofte utslitt, stresset og så drar jeg og spiller en profesjonell tenniskamp, skriver stjernen åpenhjertig til følgerne sine.

- Jeg er så stolt og inspirert av kvinner som gjør dette dag ut og dag inn. Jeg er stolt over å være denne babyens mamma, legger hun til.

Vanskelig å dra fra datteren

Tennisstjernen innrømmet nylig at perspektivet hennes på hva som gjør en kvinne sterk har endret seg drastisk etter at hun selv ble mor for første gang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer