IKKE LENGER SINGEL: Skihopper Anette Sagen har funnet lykken med to år yngre Thomas Kristiansen. Foto: Morten Eik / Se og Hør
IKKE LENGER SINGEL: Skihopper Anette Sagen har funnet lykken med to år yngre Thomas Kristiansen. Foto: Morten Eik / Se og HørVis mer

- Jeg er nyforelsket

Skihopper Anette Sagen har funnet lykken med sin 26 år gamle nabo.

SEOGHØR.NO: Livet smiler til skihopper Anette Sagen (29) om dagen. I tillegg til å være godt i rute til en ny sesong på hopplandslaget, har 28-åringen nylig fått seg kjæreste.

- Jeg har fått meg kjæreste. Det er foreløpig veldig ferskt. Vi har vært sammen i rundt to måneder og har det veldig bra sammen. Det er veldig fint å være nyforelsket, avslører Anette overfor Se og Hør.

Traff hverandre i oppgangen

Skihopperens utkårede heter Thomas Kristiansen og er 26 år gammel. Han kommer fra Tranby i Lier, der Anette er bosatt. Paret traff hverandre da Thomas flyttet inn i samme blokk som skihopperen.

HOPPSTJERNE: Anette Sagen har i flere år vært en av Norges fremste kvinnelige skihoppere. Foto: All Over Press
HOPPSTJERNE: Anette Sagen har i flere år vært en av Norges fremste kvinnelige skihoppere. Foto: All Over Press Vis mer

- Det begynte med at vi sa hei til hverandre i oppgangen. Vi ble venner, og spiste middager og så film sammen. Etterhvert utviklet vennskapet seg til kjærlighet, forteller den nyforelskede nordlendingen.

Skal feire jul sammen

Selv om paret kun har vært et par i et par måneder, skal Thomas være med hjem til foreldrene til Anette i Mosjøen for å feire jul i desember.

- Jeg tror det blir veldig koselig å feire jul sammen. Thomas har faktisk hilst på foreldrene mine allerede, men det var før vi ble kjærester. De var på besøk hos meg da han holdt på å flytte inn, så vi hilste såvidt i gangen. Men i julen får han møte de for første gang etter at vi ble kjærester, forteller hun.

Gleder seg til sesongen

Etter at Anette så OL i Sotsji fra tribunen i fjor er hun veldig klar for en ny sesong - med ski på beina.

- Jeg føler meg i rute og er veldig klar for sesongen. Jeg har veldig lyst til å vise frem mine beste sider i år og hoppe så bra som jeg kan, sier Anette.

Med mye trening og fokus på idretten, syns hun det er godt å komme hjem til en kjæreste som ikke er så veldig interessert i hopp.

- Thomas er ikke så inne i hopp. Vi er litt forskjellige sånn sett. Vi prater om andre ting, og det gjør meg absolutt ingenting, smiler hun.

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.