SAMMENLIGNER IKKE: Lily Allen har tidligere sammenlignet kroppen sin med Cheryl Cole, men nå er hun endelig fornøyd. Foto: Stella Pictures
SAMMENLIGNER IKKE: Lily Allen har tidligere sammenlignet kroppen sin med Cheryl Cole, men nå er hun endelig fornøyd. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg er normal

Nå er sangerinnen endelig fornøyd med seg selv.

SEHER.NO:  "Not fair"-sangerinnen Lily Allen har lenge vært ufornøyd med kroppen sin, men nå bryr hun seg ikke om hva andre skulle mene.

Til Contact Music forteller hun at hun endelig er komfortabel i sin egen kropp.

- Jeg er sunn nå. Når jeg var feit prøvde jeg hele tiden å finne historier om meg selv i media hvor de kritiserte vekten min. Det gjorde alt værre. Nå er jeg ferdig med alt det, sier hun.

Den 24 år gamle stjernen er den samme størrelsen som en normal kvinne, og det er alt som betyr noe for henne.

- Jeg bryr meg helt ærlig ikke mer, jeg kommer aldri til å bli like liten som Cheryl Cole eller Dannii Minouge, men jeg har sluttet å sammenligne meg selv. Jeg er normal, jeg er ferdig med å la meg selv gjennomgå det. Ja, jeg har mistet noen kg, og kroppen min har forandret seg med alderen, sier hun.

I følge Lily har også selvtilliten hennes blitt mye bedre etter at hun ble sammen med kjæresten Sam Cooper.

- Jeg er lykkelig for jeg har en som ville ha hatet hvis jeg forandret noe ved meg selv. Jeg har fortsatt en stor rumpe, men det er en del av det som min kjæreste elsker, avslutter hun.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES MER: Hun greier ikke å tilgi