- Jeg er Norges dårligste

TVNorge tar Brita Møystad Engseth av skjermen etter bare to uker.

BARE SLUTT: Britas show slo ikke an hos TVNorges seere. Nå tas programmet av plakaten etter bare to uker. Foto: TVNorge
BARE SLUTT: Britas show slo ikke an hos TVNorges seere. Nå tas programmet av plakaten etter bare to uker. Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: - Ja, jeg suger. Rett og slett. Det er endelig offisielt - jeg er Norges dårligste programleder, sier Brita Møystad Engseth i en pressemelding.

Etter bare to runder med Bare Brita Show har TVNorge bestemt seg for å ta programmet av plakaten på grunn av lave seertall.

- Vi har fått klare tilbakemeldinger fra seerne våre. De ønsker ikke denne typen talkshow i vår kanal, sier programdirektør Eivind Landsverk i TVNorge.

Etter 148 000 seere i første program, falt seertallene til 89 000 uken etter. Nå erstattes mandagsprogrammet med utenlandske dokumentarer.

- TV er nådeløst. Du får en sjanse til å få med deg seerne. Det gikk ikke denne gangen med Bare Brita Show - men vi lover å komme sterkt tilbake, sier programdirektøren.

Men til tross for talkshow-floppen satser kanalen likevel videre på Brita - i andre roller.

- Jeg tar selvfølgelig konsekvensen av det og går nå i indre eksil i TVNorges lokaler på jakt etter et nytt smakløst realityshow jeg kan vie livet mitt til, sier den frittalende programlederen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer