- Jeg er nok veldig sårbar

Selvtilliten har fått seg en knekk under «Idol» for Maria Mohn.

SÅRBAR: Maria Mohn forteller at hun tar til seg mye kritikk, og at hun har fått dårligere selvtillit som en følge av deltagelsen i talentprogrammet.  Foto: TV2
SÅRBAR: Maria Mohn forteller at hun tar til seg mye kritikk, og at hun har fått dårligere selvtillit som en følge av deltagelsen i talentprogrammet. Foto: TV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se videointervju nederst i saken!

SEHER.NO: Fredag sang Maria Mohn (28) «Danse Mi Vise, Gråte Min Sang» av «Vindrosa», til blandede kritikker i «Idol». Hun forteller at det er veldig uvant å synge foran dommere og at hun har fått dårligere selvtillit av å være med i TV2-programmetl.

- Her er man så sårbar som man kan få blitt. Man skal synge og brette ut sjelen sin, også kan man risikere at det blir helt feil. Det er vanskelig å takle fordi man tar det til seg. Jeg tar til meg det folk sier til meg og det er en utfordring, sier Mohn til Seher.no.

28-åringen er den eldste deltageren i årets finale, men tar likevel til seg mye kritikk.

- Jeg tror jeg hadde taklet det dårligere da jeg var 16 eller 17 enn det jeg gjør nå. Jeg er imponert over de andre som er så sterke. Jeg er nok en veldig sårbar person. Jeg er kanskje 28 år, men føler meg som 15, sier Maria. 

Mohn har opplevd kritikk fordi hun er den eldste deltageren i årets «Idol». Tobarnsmoren forteller at hun har fått flere krasse kommentarer på internett fra folk som mener hun er for gammel for Idol.

«Vet du, det ER litt kjipt å lese på youtube at noen syns du er en kjedelig og alt for gammel bitch (merk – ikke bare “gammel” med aaaalt for gammel”)(…)», skriver 28-åringen på sin TV2-blogg.

Maria innrømmer at hun lett henger seg opp i de kjipeste kommentarene.

- Det er dessverre slik at om man får hundre gode tilbakemeldinger og én dårlig, så husker man den dårlige best. Det er så synd, men det er dessverre sånn.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Idol-debuterte ved mammas side  

Se videointervju med Maria Mohn her.


[obj:media:10343]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer