UNDERVURDERT: Det verdenskjente mediet Colin Fry sa i torsdagens "Studio 5" at Mira Craig er smartere enn folk tror, og at hun innen kort tid vil vise dette for det norske folk. Her er Mira på premieren av "Raske menn 2og 3" på Christiania Teater torsda Foto: Anders Myhren / Seher.no
UNDERVURDERT: Det verdenskjente mediet Colin Fry sa i torsdagens "Studio 5" at Mira Craig er smartere enn folk tror, og at hun innen kort tid vil vise dette for det norske folk. Her er Mira på premieren av "Raske menn 2og 3" på Christiania Teater torsda Foto: Anders Myhren / Seher.noVis mer

- Jeg er nok litt undervurdert

Folk vil bli overrasket over Miras intelligens, mener anerkjent medium.

Se videointervju med Mira Craig nederst i saken.

SEHER.NO: X Factor-dommer og artist Mira Craig (27) kom i kontakt med sine spirituelle sider da hun torsdag kveld var gjest i talkshowet "Studio 5 - fra den andre siden" på kvinnekanalen FEM.  

Det anerkjente britiske mediet - eller klarsynte om du vil - Colin Fry, kjent fra FEM-programmene "Sixth sense" og "klarsynte detektiver" tolket Mira Craigs energier ved å studere hennes aura, og den synske engelskmannen spådde ut i fra dette en uventet vending i artistens karriere.

- Jeg blir ikke overrasket om du skriver en veldig overraskende bok i løpet av de neste 18 månedene. Her viser du en side av deg som folk ikke kjenner, og jeg tror folk vil innse at du er mye mer intelligent enn du hittil har fått anerkjennelse for, sier mediet til Mira, ifølge Side2.

Mira Craig har tidligere uttalt at hun i mange år har jobbet med et filmmanus, og da Seher.no møter henne på premieren på "Raske menn 2og3" på Christiania Teater i Oslo torsdag kveld bekrefter hun at dette kan bli en realitet.

- Bok eller filmmanus. Det kan hende han så bare ord på et ark, vi får se.

Mira håper at folk nå får se at hun virkelig er mer intelligent enn folk tror, og mener at det er på tide at folk får se det.

- Jeg er nok litt undervurdert, men det går bra. Jeg føler at man snakker i en time på et intervju, men så er det bare det mest banale man har sagt som kommer frem. At ikke de intelligente ordene strekker helt frem, sier Mira Craig til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Her sjarmerer han Mira i senk

Se Mira snakke om premieren på X Factor og møtet med det verdenskjente mediet her:


[obj:media:8008]