- Jeg er nok litt snobbete

Kåre Conradi blir mobbet av vennene sine.

PÅ SCENEN: Fra 1. februar blir Kåre Conradi å se som overklassesnobben Dr. Higgins i «My Fair Lady». Foto: Tor Lindseth
PÅ SCENEN: Fra 1. februar blir Kåre Conradi å se som overklassesnobben Dr. Higgins i «My Fair Lady». Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Artisten og skuespilleren Kåre Conradi (41) er snart å se i den klassiske musikalen «My Fair Lady» på  Oslo Nye Teater.

Forrige gang han spilte rollen som språkprofessoren og overklassesnobben Dr. Higgins var han 30 år gammel. Med ti år ekstra på baken føler Kåre at han denne gangen lett kan kjenne seg igjen i rollefiguren.

– Det er akkurat som å møte en gammel kjenning. Samtidig føles det ikke som om det er samme rolle. Det er deilig å spille rollen igjen når jeg vet at jeg er på samme alder og sitter med den livserfaringen jeg har fått de siste ti åra, sier han til Dagbladet.

Dr. Higgins er en skikkelig snobb, og Conradi innrømmer at også han kan være det.

– Ja, det er sikkert masse jeg er snobbete på! Språk blant annet, som han også er fryktelig opptatt av. Jeg har vokst opp med et språk hvor jeg bruker uttrykk som jeg blir mobbet mye for av mine jevngamle. For eksempel sier jeg «aftensmat» og «spasere». Så der har jeg nok en touch av Higgins.LES OGSÅ: Ble bedt om å være lubben

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer