- Jeg er nok litt pinglete

Tone Damli Aaberge trener aldri etter at det blir mørkt.

TRENINGSGLAD: Men Tone Damli Aaberge trener helst alene. Og noen løpeturer etter at det blir mørkt er uaktuelt. Foto: Anders Myhren/Seher.no
TRENINGSGLAD: Men Tone Damli Aaberge trener helst alene. Og noen løpeturer etter at det blir mørkt er uaktuelt. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Tone Damli Aaberge nederst i saken!

SEHER.NO: Tone Damli Aaberge strålte på den røde løperen sammen med popartisten Chris Medina på Universal Musics sommerfest i Oslo torsdag kveld.

På sin egen blogg (ekstern lenke) skrev Tone nylig at hun er glad i sene løpeturer i Oslos gater og parker. Aller helst trener hun alene, men aldri etter at det mørkner.

- Ja, jeg liker ikke å trene med andre, egentlig. Jeg liker å være i mine egne tanker og høre på god musikk. Å løpe meg inn i trøbbel er jeg ikke redd i det hele tatt, men jeg løper ikke i mørket. Det liker jeg ikke. Jeg er nok litt pinglete akkurat der. Folk i Oslo by er veldig veldig greie. Jeg er kanskje litt godtroende, men jeg stoler på folk, sier hun til Seher.no.

Chris Medina deltok i forrige sesong av «American Idol», og er aktuell med singelen «What Are Words», som har gjort stor suksess i Norge. Selv avslører Aaberge at hun tenker på å flytte til Medinas hjemland, USA, og da helst New York. Men noen konkrete planer er det ennå ikke.

- Jeg har planer om det inne i hodet mitt. Men jeg har ingen konkrete planer om det. Ikke i det hele tatt. Men jeg synes New York er en fantastisk by, sier hun til Seher.no.

Til sommeren venter en tur til Voss for stjernen, som skal være med på en drømmedag under ekstremsportfestivalen.

- Jeg skal på Ekstremsportveko på Voss, det gleder jeg meg veldig til. Der skal jeg være med på en drømmedag. Utover det skal jeg bare ta det litt som det kommer.



[obj:media:9775]



Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dro på skjermet luksusferie

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer