- Jeg er nok litt forfengelig

Anne Rimmen og Storm Pedersen liker å pynte seg seg til fest, min ikke å bli kastet terning på.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Torsdag kveld festet norske kjendiser på «Cosmo Beauty Awards» på Ballroom i Oslo. Champagneføringen var høy og kjolene var glamorøse på festkvelden som hadde kleskode sort og hvitt. Stylist Storm Pedersen og sportsanker Anne Rimmen hadde nøye planlagt antrekket i forhold til retningslinjene.   

- Det er alltid litt stress med en dresscode og press på hva man skal ha på seg. Selv er jeg veldig for at folk skal ha på seg det de vil, sier Pedersen til Seoghør.no.

Rimmen så svært flott ut i sorte jeans, matchende skinnjakke og hvit topp, og synes ikke temaet var så vanskelig å følge.

- Black and white er ikke så vanskelig. Jeg var fristet til å kjøre en knallfarge, men turte ikke.

Den vakre TV-profilen får ofte terningkast for antrekkene sine når hun viser seg på den røde løperen. Selv bryr hun seg ikke så mye om kritikken. 

- Det er alltid hyggelig å få komplimenter for det jeg har på meg, men jeg er ikke så veldig opptatt av det. Jeg kler meg i det jeg føler meg vel i og bryr meg ikke om andre synes det er bra eller ikke.

Jan Thomas Mørch Husby er en av landets mest profilerte kleskritikere og hans strenge terningkast har fått flere kjendiser til å reagere. Storm, som er kjent for sine spesielle antrekk, synes det er galt at noen skal føle seg mobbet for noe de har på seg.

- Jeg er ikke fan av terningkastkulturen. Synes folk burde komme i det de vil og føle seg fine. Dette er en anledning der folk i bransjen møtes og da synes jeg ikke noen skal føle seg mobbet for det de har på seg. Jeg synes det er viktig å være positive til hverandre og ikke kritisere så mye, sier Pedersen.

Rimmen er mest opptatt av å føle seg vel, men får ofte stylisthjelp når hun går på rød løper. 

- Jeg er nok litt forfengelig. Hvis jeg er ute i jobbsammenheng har jeg stort sett alltid hjelp til å kle meg. Men jeg er ikke avhengig av det, så viktig er det ikke. Det går litt på dagsformen og hva man føler seg vel i. Jeg kan føle meg vel i fine fancy kjoler, mens andre dager vil jeg gå i joggesko og olabukser.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg leter etter norsk kjæreste   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer