TOBARNSFAR: Thomas Giertsen ble pappa for andre gang i februar. Nå snakker han ut om papparollen. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
TOBARNSFAR: Thomas Giertsen ble pappa for andre gang i februar. Nå snakker han ut om papparollen. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

- Jeg er nok ett hakk mer rigid enn Erle

Helt perfekt-komikeren har et stort behov for kontroll. Derfor har han mer rigide regler og rutiner for barna enn samboeren.

Publisert
SEOGHØR.NO: I februar ble komiker Thomas Giertsen (41) og hans samboer Erle Kyllingmark (38) foreldre for andre gang til ei lita jenta, som ennå ikke har fått noe navn.

Fra før har de sønnen Felix (3).

– Det føltes veldig bra!, sa Thomas til Se og Hør om da han holdt sin nyfødte datter for første gang.

Thomas, er en person som har et stort behov på å ha kontroll over de miste detaljer i omgivelsene sine. Derfor kommer han i følge seg selv, ikke bare til å være den snille pappaen, i følge VG.

- Nei, det trenger jeg ikke. En må ta hele jobben. Jeg er nok ett hakk mer rigid i forhold til grenser og rutiner enn det Erle er. Det ligger litt i typen, sier han til VG.

Thomas gleder seg til at barna blir litt eldre. Nå føler han seg ikke så veldig sentral hjemme.

- Når barna er små, er det vanskelig som far å føle at man er veldig sentral. Med sønnen min er det noe helt annet nå, men det tar litt tid. Jeg venter litt på min tid. Det er lettere for meg å kjøre glansnummer for barna når de blir større. Jo eldre de blir, jo mer kan jeg skinne, sier han i samme intervju.

LES OGSÅ: Får flaue forslag fra TV-seerne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer