- Jeg er nok en ganske gøyal pappa

Sportsanker Jon Hartvig Børrestad legger ikke skjul på hvilken rolle han har i familien.

MOROKLUMP: Sportsanker Jon Hartvig Børrestad avslører at han gjerne står for humor og glede på hjemmebane. Her sammen med kona Marion Kinden Børrestad. Foto: Erlend Haukeland / Se og Hør
MOROKLUMP: Sportsanker Jon Hartvig Børrestad avslører at han gjerne står for humor og glede på hjemmebane. Her sammen med kona Marion Kinden Børrestad. Foto: Erlend Haukeland / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I 2011 giftet TV 2-sportsanker Jon Hartvig Børrestad (38) seg med Marion Kinden (33), to år etter fikk de en datter sammen.

Det var like før jul i 2013 at ekteparet ønsket datteren Jennie Amanda (3) velkommen til verden. I tillegg har Marion en datter fra et tidligere forhold. 

I 2012 sluttet Børrestad i TV 2-jobben sin til fordel for en jobb i C More. I januar i år ble det dog kjent at han er tilbake i kanalen.

Men med en jobb som sportanker i en av landets største kanaler, blir det ofte lange dager og mye reising. Han er imidlertid opptatt av å nyte tiden han har med familien. 

- Man går jo konstant rundt med litt dårlig samvittighet da, når man er mye ute og reiser. Men jeg prøver å være til stede når jeg først er hjemme, det er jeg opptatt av, sier han til Seoghør.no.

Saken fortsetter nedenfor.

GIFT I FEM ÅR: I juni 2011 giftet TV 2 Sportens Jon Hartvig Børrestad seg med Marion Kinden på Ulrikens topp i Bergen. Se og Hør var på plass og tok flotte bilder av brudeparet. Foto: Erlend Haukeland/ Se og Hør
GIFT I FEM ÅR: I juni 2011 giftet TV 2 Sportens Jon Hartvig Børrestad seg med Marion Kinden på Ulrikens topp i Bergen. Se og Hør var på plass og tok flotte bilder av brudeparet. Foto: Erlend Haukeland/ Se og Hør Vis mer

Streng og morsom om hverandre

Den blide drammenseren mener at han er flink til å bidra til humor og glede på hjemmebane - men han vet også hvor grensen går:

- Jeg har alltid vært veldig utålmodig av meg, men en del mer tålmodig har jeg blitt etter at jeg fikk barn. Så dét er en gave, i tillegg til det å bli pappa. Jeg er nok en ganske gøyal pappa, selv om kona mi sikkert kan rive seg litt i håret over det. Men jeg liker å ha litt "kustus" også, selv om det kanskje er et litt fælt ord å bruke, sier han til Seoghør.no og utdyper:

TRAVEL KAR: Jon Hartvig Børrestad er en kjent sportsanker for TV 2.  Foto: NTB scanpix
TRAVEL KAR: Jon Hartvig Børrestad er en kjent sportsanker for TV 2. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Faren min var født i 1922, så det var bra med kustus hjemme. Jeg måtte reise meg for mor ved bordet og sånt. Så jeg synes det er ålreit med litt god, gammeldags oppdragelse og folkeskikk. Jeg er streng og morsom om hverandre, hvis det går an?

- Man blir tettere knyttet

Tidligere har Jon fortalt at forholdet mellom ham og kona har endret seg etter at de ble ektefeller og foreldre sammen.

- Ja, jeg føler jo at det bare blir bedre og bedre egentlig. Man blir tettere knyttet, også når man stifter familie og flytter på landet og så videre, sa han nylig til Seoghør.no.

Jon og Marion giftet seg et knapt år etter at han gikk ned på kne.

Før bryllupet fortalte Jon at paret hadde tid til å gifte seg i juni måned fordi vielsen ikke kolliderte med fotballsesongen.

- Det er ikke tilfeldig. Da er nemlig fotballsesongen over, så da rekker vi både bryllup og sikkert en bryllupsreise også, sa TV 2-profilen til Se og Hør i 2010.

LES OGSÅ: Cecilie Skog har blitt mamma

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer