- Jeg er nødt til å vise frem formene mine

«The Hunger Games»-stjernen Jennifer Lawrence avslører den egentlige grunnen til at hun ofte går i utringete antrekk.

VAKKER: Den vakre filmstjernen Jennifer Lawrence forklarer hvorfor hun foretrekker å vise hud på den røde løperen.  Foto: NTB scanpix
VAKKER: Den vakre filmstjernen Jennifer Lawrence forklarer hvorfor hun foretrekker å vise hud på den røde løperen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: På kun fire år har «Joy»-aktuelle Jennifer Lawrence (25) blitt en av Hollywoods største stjerner. 

Det er rollen som Katniss Everdeen i «The Hunger Games»-filmene som har gjort at karrieren til den unge skjønnheten har skutt i været.

Siden den første «The Hunger Games»-filmen kom ut i 2012, har 25-åringen spilt i 14 filmer. I tillegg har hun flere ganger blitt hyllet for sine sterke meninger om alt fra feminisme til skjønnhetspresset i Hollywood. 

Viser gjerne frem kroppen

Lawrence skiller seg som regel ut på den røde løperen og har flere ganger bevist at hun ikke er redd for å vise hud.

I et nytt intervju med bladet Glamour snakker den vakre blondinen ut om hvorfor hun føler seg mest komfortabel når hun ikke er fullstendig tildekket. 

- Jeg har pupper og rumpe, og det er så mange klær som er skapt for tynne jenter. For eksempel klær som dekker til for mye - det får meg til å se tykk ut. Jeg er nødt til å vise frem formene mine, sier hun. 

Saken fortsetter under bildet

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer