HET FAVORITT: Alexandra Joner er storfavoritt foran lørdagens MGP-finale.  Foto: Morten Eik
HET FAVORITT: Alexandra Joner er storfavoritt foran lørdagens MGP-finale. Foto: Morten EikVis mer

- Jeg er nervøs og føler presset

Alexandra Joner ble sjekket opp av Justin Bieber, men valgte i stedet en femten år eldre mangemillionær. I morgen er hun favoritt til å erobre resten av Norge i Melodi Grand Prix-finalen!

SEOGHØR.NO: - Det er både gøy og litt skremmende å være MGP-favoritt, smiler Alexandra Joner. 

25-åringen, som er kusine av skuespiller Kristoffer Joner, er bookmakerenes forhåndsfavoritt før Melodi Grand Prix-finalen i helga.

- Det er klart jeg er litt nervøs og føler press. Men det er kun presset jeg legger på meg selv for å gjøre en bra opptreden.

- Jeg håper jo det norske publikumet stemmer på meg fordi de ser at jeg har det showet som kommer til å gjøre det best i den internasjonale finalen, sier Alexandra - som satser på å stjele showet med den catchy låta «Cinderella».

Spillanalytiker Stian Røsvik Bjørstad i Comeon.com tror Joner kommer til å lykkes i å forføre det norske MGP-folket.

KJÆRESTER: Alexandra og finansmannen Runar Vatne (40) har vært samboere i to år. Foto: Tor Lindseth
KJÆRESTER: Alexandra og finansmannen Runar Vatne (40) har vært samboere i to år. Foto: Tor Lindseth Vis mer

- Det er en bra låt som allerede spilles mye på radio. Det er bidraget som vil gi oss størst sjanse i en internasjonal finale. Vi tror det norske publikummet vil nynne med på "Cinderella" og la seg rive medt, mener Røsvik Bjørstad.

Flørtet med Justin

Etter at hun slo gjennom som danser og artist i TV-showet «Dansefeber» i 2007, har Alexandra Joner jevnlig figurert på topplistene over Norges mest sexy kvinner. Superstjernen Justin Bieber delte åpenbart den norske befolknings oppfatting, og prøvde seg like godt på Alexandra da hun danset i hans video «Eenie Meenie» i 2010.

FLØRTET: - Det var litt flørting, innrømmet Alexandra Joner etter møtet med Justin Bieber i 2010. Foto: REX/Broadimage/All Over Press
FLØRTET: - Det var litt flørting, innrømmet Alexandra Joner etter møtet med Justin Bieber i 2010. Foto: REX/Broadimage/All Over Press Vis mer

- Ja, han gjorde faktisk det. Det var ikke sånn at han inviterte meg med hjem akkurat, men litt flørting var det.

- Det morsomme er jo at selv om han var 16, så han ut som en tolvåring, fortalte Joner i et intervju med magasinet Massiv.

Har funnet lykken

Selv om aldersforskjellen på Bieber og Joner åpenbart var litt i største laget, var dèt historie da den flotte artisten ble kjent med den femten år eldre finansmannen Runar Vatne (40) et par år senere.

De to ble raskt et av landets mest glamorøse par, men Alexandra ønsket seg på ingen måte et liv som finansfrue hjemme i boligen de deler på Frogner i Oslo.

- Heller gangsterfrue enn finansfrue. Det er en prinsippsak! forklarte Alexandra i et tidligere intervju med Se og Hør.

Se Alexandras «Cinderella»-video her:

Comeons odds på topp og bunn av  MGP 2015:

Alexandra Joner - Cinderella 2,35

Mørland og Debrah Scarlett - A Monster Like Me 2,45

Tor og Bettan - All Over the World 20,00    

Marie Klåpbakken - Ta Meg Tilbake 20,00    

Staysman og Lazz - En godt stekt pizza 80,00

 

LES OGSÅ: - Alle jenter bør prøve dette