- Jeg er narkoman

Dødsfallet til Philip Seymour Hoffman har inspirert «Frustrerte fruer»-stjernen til å stå frem med sine egne rusproblemer.

KJENTE FJES: Shawn Pyfrom var med helt fra starten i den populære TV-serien "Frustrerte fruer" som gikk fra 2004 til 2012. Her sammen med to av seriens største stjerner Eva Longoria og Marcia Cross i 2005. Foto: REX/Jim Smeal/BEI/All Over Press
KJENTE FJES: Shawn Pyfrom var med helt fra starten i den populære TV-serien "Frustrerte fruer" som gikk fra 2004 til 2012. Her sammen med to av seriens største stjerner Eva Longoria og Marcia Cross i 2005. Foto: REX/Jim Smeal/BEI/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I helgen kom nyheten om at Hollywood-stjernen Philip Seymour Hoffman var funnet død etter en overdose heroin. Han ble bare 46 år gammel.

Den anerkjente skuespilleren la aldri skjul på at han tidlig i karrieren slet med tungt rusmisbruk og søkte hjelp på avvenning.

I fjor la han seg inn på rehab nok en gang etter et tilbakefall, men heller ikke denne gangen skal ha klart å holde seg nykter.

En rekke kjendiser har hyllet sin avdøde kollega i ulike medier, og nå står «Frustrerte fruer»-stjernen Shawn Pyfrom (27) frem og forteller at Hoffmans bortgang har inspirert ham til å stå frem med sine egne rusproblemer.

- Jeg leste nettopp nyheten om Mr. Philip Seymour Hoffman, og til tross for at jeg har blitt frarådet å gjøre dette, så klarer jeg ikke holde tett lenger. Jeg er narkoman og alkoholiker, skriver Pyform i et åpent brev på bloggen sin.

- I går feiret jeg at jeg har vært edru i fem måneder. Det er relativt nytt for meg å være edru ettersom jeg har vært avhengig lenge. Dette er også det lengste jeg har holdt meg nykter siden jeg begynte å ruse meg.

27-åringen håper at åpenheten hans vil hindre at andre følger i hans fotspor eller at noen kan finne styrke til å komme ut av avhengigheten sin.

- I mange år levde jeg for narkotika. Det styrte livet mitt. Jeg satte meg selv i situasjoner som jeg aldri ville havnet i hvis jeg var rusfri. Det har vært utallige netter hvor jeg har fått black out og hvor jeg har tatt dårlige valg på grunn av avhengigheten min. Jeg innså ikke hvor langt ned narkotikaen hadde dratt meg, skriver han videre før han avslutter:

- Jeg håper du klarer å redde livet ditt.

Les hele innlegget her.

MOR OG SØNN: Shawn Pyfrom hadde rollen som Andrew Van De Kamp i «Frustrerte Fruer», og var sønnen til Bree, spilt av Marcia Cross. Foto: All Over Press
MOR OG SØNN: Shawn Pyfrom hadde rollen som Andrew Van De Kamp i «Frustrerte Fruer», og var sønnen til Bree, spilt av Marcia Cross. Foto: All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: - Det er rusavhengighet på begge sider i familien

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer