VERDENSKJENT: Kim Kardashian har tjent seg styrtrik gjennom realityserien Keeping Up With the Kardashians. Foto: NTB Scanpix
VERDENSKJENT: Kim Kardashian har tjent seg styrtrik gjennom realityserien Keeping Up With the Kardashians. Foto: NTB ScanpixVis mer

- Jeg er mye smartere enn jeg blir fremstilt

Kim Kardashian letter på sløret om blant annet Caitlyn Jenner, sin «forsvunnede» bror Rob og den berømte sex-videoen.

SEOGHØR.NO: I løpet av de siste årene har Kim Kardashian (34) blitt en av verdens mest berømte kvinner etter å ha bygget opp karrieren sin gjennom realityserien «Keeping Up With the Kardashians» sammen med familien.

I et nytt intervju med Rolling Stone magazine åpner hun seg nå om en rekke tema som fans og media lenge har vært nysgjerrige på.

Men aller først vil TV-stjernen, som venter barn nummer to med ektemannen Kanye West (38), gjerne ha det på sitt rene at hun ikke er dum.

- Jeg er mye smartere enn jeg blir fremstilt som, hevder hun, og innrømmer at hun ser på seg selv som en feminist.

- Jeg har aldri likt å sette merkelapper på ting, og jeg presser ikke synspunktene mine på folk. Hvis jeg føler noe, så er det slik det er. Jeg sier ikke: Jeg føler meg sånn eller sånn, så det burde du også gjøre. Ikke at det er noe galt med det, men det er bare slik jeg er. Men ja, jeg tror nok du kan kalle meg en feminist.

Saken fortsetter under bildet.

VORDENDE FORELDRE: Kim Kardashian takker også mannen Kanye West, som hun giftet seg med i mai i fjor, for makeoveren han har gitt henne når det kommer til klesstilen hennes, i intervjuet.  Foto: NTB Scanpix
VORDENDE FORELDRE: Kim Kardashian takker også mannen Kanye West, som hun giftet seg med i mai i fjor, for makeoveren han har gitt henne når det kommer til klesstilen hennes, i intervjuet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

At Kims stefar, Bruce Jenner (65) har vært gjennom en kjønnsoperasjon og nå har tatt navnet Caitlyn, er noe de fleste har fått med seg.

Tidligere har det også blitt avslørt at Kim tok Bruce på fersken mens han var ikledd kvinneklær for mange år siden, og dette bekrefter Kim nå.

- Jeg skalv for jeg visste ikke om jeg akkurat hadde oppdaget hans aller dypeste og mørkeste hemmelighet, og om han nå ville komme etter meg, sier Kim som var 22 år da episoden skjedde.

Jenner ringte henne en halv time senere og sa at de to en dag skulle snakke sammen om hendelsen, men frem til da måtte hun ikke fortelle hva hun hadde sett til en levende sjel.

Åtte år senere satte de seg ned og hadde samtalen.

Saken fortsetter under bildet.

BRUCE JENNER BLE CAITLYN JENNER: Kim har vært en av Caitlyns beste støtter etter at kjønnsoperasjonen ble kjent tidligere i år.  Foto: NTB Scanpix
BRUCE JENNER BLE CAITLYN JENNER: Kim har vært en av Caitlyns beste støtter etter at kjønnsoperasjonen ble kjent tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Lite kontakt med lillebroren

Kims bror, Rob Kardashian (28), har i lang nektet å stille opp i TV-programmet og kuttet kontakten med flere av familiemedlemmene.

Det skapte blant annet store overskrifter da han i fjor reiste hjem fra Kim og Kanyes bryllup før seremonien i det hele tatt hadde startet.

Mens Khloe Kardashian er svært bekymret for lillebrorens mentale helse, så tar Kim det mer med ro.

- Det er ikke så mystisk det som har skjedd med Rob. Han har gått opp i vekt og føler det er ukomfortabelt å være med i showet. Noe som er helt ok. Tror jeg at han røyker marijuhana, drikker alkohol og spiller videospill med vennene dagen lang? Svaret er ja.

Saken fortsetter under bildet.

TRIST: Før var forholdet mellom Kim og lillebroren Rob nært, men etter at han ble deprimert og gikk opp i vekt har han trukket seg unna søsteren. Foto: NTB Scanpix
TRIST: Før var forholdet mellom Kim og lillebroren Rob nært, men etter at han ble deprimert og gikk opp i vekt har han trukket seg unna søsteren. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det er åtte år siden verden først fikk øynene opp for Kim Kardashian. Da ble nemlig en sex-video hun hadde spilt inn med eks-kjæresten Ray J i 2003 lekket i media.

Den mørke skjønnheten sier at de i dag vet hvem syndebukkene er, men på grunn av taushetsplikt kan hun ikke snakke om det.

At millioner av mennesker har sett henne kliss naken i filmen prøver hun å legge bak seg.

- Jeg tenker egentlig ikke på det lenger. Jeg gjorde det før, men når jeg velger å gå videre fra noe, så er jeg ferdig med det, forklarer hun.

Om 20 år håper Kim å bli husket som både en forretningskvinne og et sex-symbol.

- Jeg tror man kan få til begge deler. Man kan få alt man ønsker seg, slår hun fast.

LES OGSÅ: Moren og søstrene droppet Khloés bursdagsfeiring