- Jeg er mye alene

Susan Boyle forteller om frierbrev og savnet etter en kjæreste.

PÅ SJEKKERN: Susan Boyle savner en kjæreste i livet sitt. Hun får mange frierbrev, men har foreløpig takket nei til alle.  Foto: All Over Press
PÅ SJEKKERN: Susan Boyle savner en kjæreste i livet sitt. Hun får mange frierbrev, men har foreløpig takket nei til alle. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: For to år siden imponerte Susan Boyle (50) både seere og talentdommere med sangen «I dreamed a dream» i talentprogrammet «Britain’s Got Talent». Få trodde at den middelaldrende damen skjulte en så vakker stemme.

Før hun gikk på scenen for første gang, avslørte Boyle at hun aldri hadde blitt kysset, til tross for at hun på denne tiden var 48 år. Nå innrømmer sangeren at hun fortsatt er mye alene og ennå ikke har funnet den store kjærligheten.

- Alle liker tanken på å dele livene våre med noen som vil ta vare på oss og beskytte oss. Jeg er mye alene og har ikke funnet kjærligheten ennå, sier hun til den britiske avisen Daily Mail.

Selv om hun fortsatt er singel, mangler hun ikke tilbud fra interesserte ungkarer.

- Jeg har fått en del tilbud og noen av dem er veldig kjekke. De sier at de har sett meg på YouTube og at de liker meg, forteller hun.

Boyle får ikke bare uskyldige frierbrev, hun mottar også frekke fotografier.

- Noen av bildene jeg har fått …herregud! La oss bare si at de ikke passet for meg.

En kjekkas har allikevel sangstjernen sett seg ut, nemlig Donny Osmond som slo gjennom som tenåringsidol på 1960-tallet.

- Den eneste mannen jeg har et godt øye til er Donny Osmond, men han er dessverre opptatt.

Selv om 50-åringen fortsatt er singel, føler hun at musikkarrieren har hjulpet henne å komme ut av sin isolerte tilværelse.

- Før var jeg veldig isolert og satt for det meste hjemme med katten min Pebbles. Nå føler jeg meg ikke ensom lenger. Suksessen har fått meg til å vokse. Før var jeg veldig sjenert, men nå holder jeg nesten aldri kjeft!


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer