SLUTTER: Sammen med Nina Owing har Viggo Johansen jobbet som nyhetsanker i Dagsrevyen. Foto: NRK / Ole Kaland
SLUTTER: Sammen med Nina Owing har Viggo Johansen jobbet som nyhetsanker i Dagsrevyen. Foto: NRK / Ole KalandVis mer

- Jeg er motivert til å gjøre noe annet

Viggo Johansen slutter i NRK etter 37 år.

SEOGHØR.NO: Viggo Johansen (66) har sagt ja til sluttpakke i NRK og ved nyttår takker han for seg i kanalen.

- Jeg har vært med på absolutt alt i NRK, og etter så mange år er jeg motivert til å gjøre noe annet, sier han selv til NRK.no.

– Det som har vært størst, er å være med på å fortelle historier. Jeg må også si at det var spennende å være korrespondent i Brussel under kampen om EU-medlemskap i 1994. Det var en sterk og intensiv periode, fortsetter han.

Johansen, som har jobbet i NRK siden 1978, med unntak av en kort periode i Dagbladet og TV 2, har ikke tenkt å pensjonere seg, men har foreløpig ikke har full oversikt hva han skal gjøre videre, skriver nettstedet.

66-åringen har blant annet lede vært programleder i «Redaksjon EN», «Viggo på lørdag» og «Dagsrevyen». Han har også jobbet som reporter, magasinredaktør og utenrikskorrespondent i Stockholm og Brussel.

PÅ SKJERMEN: F.V: Lisbeth Skei, Jon Gelius, Atle Bjurstrøm, Ingvild Bryn, Nina Owing og Viggo Johansen i Dagsrevyen-studioet. Foto: NRK / Ole Kaland
PÅ SKJERMEN: F.V: Lisbeth Skei, Jon Gelius, Atle Bjurstrøm, Ingvild Bryn, Nina Owing og Viggo Johansen i Dagsrevyen-studioet. Foto: NRK / Ole Kaland Vis mer

LES OGSÅ: «Satyricon»-Sigurd har fått hjernesvulst