- Jeg er misunnelig på Clooney

Selv om skuespillerne er nære venner, så er det en ting som irriterer Matt Damon grenseløst med kameraten.

BERØMT DUO: Matt Damon roser kompisen George Clooney opp i skyene. Kameratene har jobbet sammen en rekke ganger, og Damon beskriver Clooney som irriterende talentfull. Foto: All Over Press
BERØMT DUO: Matt Damon roser kompisen George Clooney opp i skyene. Kameratene har jobbet sammen en rekke ganger, og Damon beskriver Clooney som irriterende talentfull. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernene Matt Damon (43) og George Clooney (53) har vært nære venner i en årrekke og også spillt i mange filmer sammen.

I fjor regisserte Clooney krigsfilmen «The Monuments Men», og selv om Damon elsket å jobbe med ham, så synes han også at kameratens evne til å få alt til å virke så lett kan være enormt irriterende.

- Han er så irriterende talentfull at det er vanskelig ikke å misunne ham, forteller Matt til Daily Mail.

- Han skrev manuset til filmen sammen med Grant Heslov. Han produserte den med Grant. Han hadde en av hovedrollene og han regisserte filmen. I tillegg gikk den under budsjett og ble ferdig før tiden.

VENNER OG KOLLEGAER: Damon og Clooney i en scene fra sin siste film The Monuments Men. Foto: All Over Press
VENNER OG KOLLEGAER: Damon og Clooney i en scene fra sin siste film The Monuments Men. Foto: All Over Press Vis mer

Skryter av kompisen

Matt innrømmer at han elsket hvert sekund av innspillingen.

- Det var ren lykke for alle som medvirket. Vi satt på settet og så på hverandre og sa «lukt på rosene», sier han til nettstedet.

En annen grunn til at Matt trivdes så godt med å jobbe på filmen, hvor også Bill Murray og Cate Blanchett har roller, var fordi Clooney alltid var så godt forberedt.

- Vi fortalte en historie vi elsket og jobbet med en regissør som var utrolig godt forberedt. Han filmet oss kun i åtte til ti timer om dagen - noe som aldri skjer i filmverden. Untatt denne gangen.

TREKLØVER: George Clooney skal ha valgt Matt Damon til forlover i stedet for Brad Pitt. De tre spilte mot hverandre i filmene Oceans Eleven, Oceans Twelve og Oceans Thirteen.  Foto: All Over Press
TREKLØVER: George Clooney skal ha valgt Matt Damon til forlover i stedet for Brad Pitt. De tre spilte mot hverandre i filmene Oceans Eleven, Oceans Twelve og Oceans Thirteen. Foto: All Over Press Vis mer

Gifter seg denne måneden

George er for tiden i full gang med å forberede bryllup sammen med forloveden Amal Alamuddin (36), og når paret gir hverandre sitt ja er Matt Damon og kona Luciana selvskrevne gjester.

Valget som forlover faller trolig på Damon eller Brad Pitt (50).

- For mange år siden, lovte George i fylla at Matt ville bli forloveren hans dersom han noen gang skulle gifte seg, sa en kilde til The Sun i mai.

Seremonien skal angivelig finne sted senere denne måneden ved Como-sjøen i Italia, der Clooney har et landsted.

LES OGSÅ: Her går Damon og Douglas til sengs

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer