- Jeg er mest opptatt av hva de nærmeste synes om meg

Gro Hammerseng er ikke så opptatt av hva folk mener om henne.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mandag kveld gjester Gro Hammerseng (31) «Hellstrøm Inviterer» og utfordrer mesterkokken til matduell. Eyvind Hellstrøm (63) er nysgjerrig på sin sporty gjest og spør Hammerseng hvordan det har vært å stå frem som lesbisk.

- I starten var jeg litt sta på at jeg synes det var mitt valg om jeg ville dele det med hele landet, og derfor var jeg tilbakeholden til å snakke om det. Det provoserte meg litt at jeg ikke kunne få ha den delen privat, sier håndballjenta.

Hammerseng valgte til slutt å være åpen om sin seksuelle legning. Hun har den siste tiden vært mye i landets blader og magasiner, etter at hun fikk sønnen Mio med kjæresten Anja Hedin. Håndballspilleren valgte til slutt å stå frem mer i media da hun skjønte at folk på henne som et forbilde.

- Etter hvert som jeg ble eldre skjønte jeg at det var en del som synes det var veldig godt å ha noen, hva skal jeg kalle det? Jeg ser ikke på meg selv som et forbilde, men noen unge jenter synes det var godt å se at jeg var så naturlig i forhold til legningen min.


Selv er hun mest opptatt av hva familie og venner måtte mene.

- For det har ikke vært noe vanskelig for meg å akseptere det. Jeg er mest opptatt av hva de nærmeste synes om meg, og jeg tror de synes jeg er en grei jente, sier idrettsstjernen.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fikk mammaperm i én helg  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer